Oţelul, echipa unde nunţile încep la meci şi dă gol chiar şi portarul
Foto: Foto Sorin Pană

Oţelul, echipa unde nunţile încep la meci şi dă gol chiar şi portarul
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

 

Formaţia reclădită de suporteri de la zero zburdă în Liga IV, având o medie de un gol la fiecare patru minute şi jumătate în ultima partidă

Suporter Club Oţelul Galaţi, echipa înfiinţată de fani pentru a fi continuatoarea fostei campioane din 2011, a făcut o nouă partidă de poveste în Liga a IV-a, eşalon pe care-l domină la acelaşi nivel cu intensitatea pasiunii „patronilor” din tribune. Sâmbătă, în etapa treia, Oţelul a oferit celor peste 1.500 de suporteri din tribune un joc cu un randament ofensiv dus la un nivel pe care nu-i va fi uşor să-l depăşească. În partida de pe teren propriu cu Avântul Drăgăneşti, roşu-alb-albaştrii au învins cu 20-1 (8-0), adică a marcat, în medie, câte un gol la fiecare patru minute şi jumătate de joc. Valoare tehnică, ştiinţă şi disciplină tactică, multe peste nivelul acestui eşalon, plus seriozitatea cu care au jucat până la ultima fază chiar dacă scorul luase proporţii uriaşe, acestea au fost ingredientele „tortului” oferit de jucători antrenorului Stelian Bordieanu, care îşi aniversase ziua de naştere cu două zile înainte. Totodată, a fost şi un frumos cadou de nuntă mirilor, Paul şi Georgiana, care au ţinut morţiş să-şi înceapă nunta fluturând în tribune steagul Oţelului, după ce au trecut împreună cu naşii şi pe la cutia cu donaţii pentru bugetul clubului. Această nouă zi de meci a însemnat încă 3.092 de lei, strânşi de fani pentru necesităţile celor patru formaţii ale clubului.

Un alt moment care a făcut deliciul asistenţei a fost golul marcat de portarul Vlasie, care a executat în min. 60 un penalti, la solicitarea membrilor socios din tribune. Acesta este fotbalul pentru suporteri. 

Ceilalaţi marcatori au fost Tudosă (min. 3, 40, 54), Buteseacă (min. 7 şi 20), Postelnicu (min. 10), Napîrlică (min 18), Radu (min. 23, 36), Ionuţ Codreanu (min. 36, 85), Pavel (min. 66, 75, 77,81, 83, 86), Ruben Codreanu (min. 73) şi Huhulea ( min. 88).

Pentru Oţelul, au evoluat Vlasie - Neagu, Scutaru (min. 63 Pavel), R. Codreanu, Ciurea (cpt) - Postelnicu, Napîrlică (min. 46 Ţîmpău), Tudosă( min. 57 Huhulea), Radu, I. Codreanu, Buteseacă (min. 46 Eugen Baştină).

Citit 17506 ori Ultima modificare Duminică, 18 Septembrie 2016 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.