Baschetbalist de "naţională" revenit la Phoenix

Baschetbalist de "naţională" revenit la Phoenix
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea clubului Phoenix a anunţat, marţi, un nou transfer perfectat pentru echipa masculină, gălăţeanul Adrian Guţoaia. Are 26 de ani, 1,97 m înălţime, joacă pe postul de pivot, iar sezonul trecut a evoluat la Energia Tg. Jiu şi U. Cluj (în partea a doua a sezonului. Debutul ca senior l-a făcut în 2008, când a evoluat la Steaua. A mai jucat la CSU Asesoft Ploiești (2010-2011 și 2013-2014), Energia Rovinari (2011-2012), Gaz Metan Mediaș (2012-2013 şi CSM Oradea (2014-2015). Totodată, Guţoaia este şi component al echipei naţionale a României. 

Adrian Guţoaia se declară foarte încântat de prezenţa sa în echipa gălăţeană. ”Mă bucur să fiu aici, având în vedere că la 18 ani de aici am plecat, iar când am terminat junioratul nici nu era în discuţie ca la Galaţi să fie o echipă de seniori perfomantă. Să te întorci acum şi să priveşti din perspectiva unui jucător matur, este o experienţă pe care nu prea poţi să o pui în cuvinte. Mă bucur că pot să fac parte din echipa Phoenix şi să fiu gălăţean în adevăratul sens al cuvântului. Phoenix este o echipă care poate produce surprize, uşor-uşor devine un adversar redutabil pentru oricine”, a declarat Guţoaia. 

Antrenorul Florin Nini spune că pentru baschetul gălăţean venirea lui Guţoaia la Phoenix înseamnă foarte mult. ”Nu cred că există bucurie mai mare pentru mine să pot lucra cu elevii crescuţi şi formaţi aici. Este o mândrie pentru noi. Adrian Guţoaia a făcut cinste clubului nostru, dar şi echipelor la care a evoluat de-a lungul timpului. Am putut semna o colaborare cu Adrian deocamdată până în iarnă, urmând să discutăm bugetele de la 1 ianuarie şi la acel moment va fi o altă discuție”, a spus antrenorul şi managerul clubului Phoenix. 

Adrian Guţoaia este al patrulea jucător gălăţean care evoluează acum la Phoenix, după Cristian Badea, Andrei Petică şi Robert Bolobiţă.

Citit 1709 ori Ultima modificare Marți, 04 Octombrie 2016 21:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.