United, victorie ratată de la 3-0

United, victorie ratată de la 3-0
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fotbaliştii de United au susţinut, luni seară, primul derbi al Ligii I de futsal, cu Autobergamo Deva. Disputa dintre ocupantele primelor două locuri din clasament, care şi în ediţiile trecute au încheiat la scoruri strânse, s-a terminat la egalitate, scor 3-3. 

Gălăţenii au început mai bine, au condus cu 1-0 pe fondul unui joc echilibrat, cu o posesie mai bună a devenilor şi joc direct, cu mai multe ocazii, a celor de la United. Golul a fost marcat de internaţionalul moldovean Laşcu.

Şi după reluare jocul a avut un ritm bun, cu numeroase ocazii de ambele părţi, gălăţenii irosindu-le prin Moldoveanu, Crăciun, Laşcu şi Cojoc. La mijlocul reprizei secunde (min. 28 şi 29), United a urcat scorul la 3-0 prin reuşitele lui Laşcu şi Cireş şi nimic nu prevestea finalul favorabil oaspeţilor.

Poate şi pe fondul unei relaxări a echipei gălăţeni, fosta campioană a revenit spectaculos. Antrenorul celor de la Autobergamo Deva a riscat, forţând cu portarul înlocuit de un jucător de câmp, şi a fost răsplătit prin golurile cu care a restabilit egalitatea, marcate în minutele 32, 34 şi 37. 

După o astfel de desfăşurare a partidei, David Asandei, antrenorul de la United, era mulţumit doar de faptul că echipa sa a rămas neînvinsă. „Echipa noastră putea mai mult. Unul din momentele cheie a fost la ocazia avută de Burdujel la 3-2, când a întârziat şutul şi faza s-a irosit. Oricum, este un rezultat care ne menţine neînvinşi, în faţa unui adversar care a făcut patru transferuri de marcă, în timp ce noi nu am putut investi nimic în acest sens”, a spus antrenorul echipei gălăţene.

Pentru United au evoluat: Wellington – Laşcu, Burdujel, Tudose, Cireş, Moldoveanu, Bâgu, Apostol, Crăciun şi Cojoc.

În etapa următoare, United va juca în deplasare, cu Dunărea Călăraşi, luni – 10 octombrie.

Citit 1215 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.