HOCHEIȘTII de la Dunărea joacă în Cupa Continentală
Foto: Foto Adrian Ursache

HOCHEIȘTII de la Dunărea joacă în Cupa Continentală
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La foarte puţin timp după terminarea partidei de miercuri seara, câştigată de CSM Dunărea, în jur de miezul nopţii, echipa gălăţeană a plecat spre Tychy (Polonia), unde a ajuns joi, puţin înainte de prânz, pentru a participa la turneul Grupei C a Cupei Continentale. Dunărea are adversare foarte puternice, urmând să joace astăzi, de la ora 20.00, cu echipa gazdă, GKS Tychy, sâmbătă, de la ora 15.30, cu DVTK Miskolci (Ungaria), iar duminică, de la 15.30, cu Acroni Jesenice (Slovenia).

Dunărea este la a doua participare în această competiţie, după cea de anul trecut, tot de la Tychy, unde a ocupat locul al treilea în compania echipelor Partizan Belgrad, campioana Serbiei, Coventry Blaze, campioana Marii Britanii, şi GKS Tychy, campioana Poloniei.

Adversara de astăzi, GKS Tychy, a câştigat grupa anul trecut, când a învins Dunărea cu 8-3. De altfel, formaţia poloneză a ajuns până la turneul final, unde a terminat pe locul 3.

Şi cu adversara de sâmbătă, DVTK, cei de la Dunărea s-au mai întâlnit, chiar în acest sezon, în Liga Mol, de două ori, ambele meciuri fiind câştigate de formaţia maghiară: 7-0 în Ungaria, respectiv, 5-2 la Galaţi. Echipa din Miskolci este câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Mol.

Cea de-a treia adversară a echipei gălăţene, formaţia slovenă Acroni Jesenice, are experienţa participărilor în EBEL, o competiţie similară Ligii Mol, organizată de federaţia austriacă.

Citit 1090 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.