HOCHEIȘTII de la Dunărea, încă o VICTORIE spectaculoasă în faţa ciucanilor înainte de Cupa Continentală
Foto: Foto Adrian Ursache

HOCHEIȘTII de la Dunărea, încă o VICTORIE spectaculoasă în faţa ciucanilor înainte de Cupa Continentală
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei Dunărea Galați, deținătoarea titlului de campioană, a scos maximum de puncte din cele două meciuri de pe gheața proprie cu HSC Miercurea Ciuc. După victoria categorică de marți, scor 8-4, Dunărea s-a impus şi miercuri, în al doilea meci, scor 4-3, de data aceasta mult mai greu.

Formaţia ciucană a avut un nivel de joc mult peste cel din seara precedentă şi a condus cu 2-0 din minutul 4 al reprizei secunde, după 1-0 la prima pauză. Antrenorul Marius Trandafir a făcut mici schimbări în componenţa liniilor, iar Dunărea a revenit spectaculos, prin golurile marcate de Bushbacher (min. 29) şi Lorincz (35). Echipa din Ciuc a reacţionat, a revenit la conducere (min. 37), dar pentru puţin timp, ultima parte a reprizei secunde însemnând încă două goluri ale formaţiei gălăţene, înscrise de Krajci (min. 39) şi Donika (min. 40), care au fost şi ultimele ale partidei, deşi nu au lipsit ocaziile în ultima repriză.

La foarte puţin timp după terminarea partidei, în jur de miezul nopţii, echipa gălăţeană urma să plece spre Tychy (Polonia), unde va juca vineri, sâmbătă şi duminică în Cupa Continentală.

Citit 1808 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.