Jucătoarea gălăţeancă PATRICIA ȚIG, finalistă la dublu, la Luxembourg

Jucătoarea gălăţeancă PATRICIA ȚIG, finalistă la dublu, la Luxembourg
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Perechea Patricia Țig și Monica Niculescu au ratat trofeul turneului WTA. Țig și Niculescu au pierdut, scor 6-4, 5-7, 9-11, finala împotriva perechii Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia). 

Monica Niculescu a câștigat finala de simplu în fața Petrei Kvitova, scor 6-4, 6-0, fiind a doua jucătoare din România care reușește anul acesta să se califice în finala unui turneu atât la simplu, cât și la dublu, după Simona Halep la Montreal.


Jucătoarea gălăţeancă Patricia Ţig s-a calificat, vineri seara, în finala de dublu a turneului WTA de la Luxembourg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari. În semifinale, perechea Patricia Țig și Monica Niculescu a învins, scor 0-6, 6-4, 10-8, perechea britanică Jocelyn Rae/Anna Smith.

Țig și Niculescu au revenit în joc, după ce erau conduse cu 1-0 la seturi și 2-1 în setul secund, câștigându-și toate serviciile și reușind un break. În tie-break, au făcut șase breakuri, dar au și pierdut cinci game-uri pe propriul serviciu.

În finală, Țig și Niculescu vor juca împotriva perechii Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia), cap de serie numărul 2.

Pentru gălățeancă, aceasta este a doua finală WTA din carieră, la dublu, după cea din 2015, de la București, când a făcut pereche alături de Andreea Mitu.  

La simplu, Monica Niculescu s-a calificat în finală, unde o va întâlni pe Petra Kvitova (Cehia, cap de serie 1). În semifinala disputată tot vineri seară, Niculescu a câștigat, scor 6-3, 6-3, în fața olandeze Kiki Bertens.

Ţig a ratat calificarea pe tabloul principal a turneului de simplu, după ce a fost învinsă, scor 6-1, 6-3, în ultimul tur preliminar de Karina Witthoeft (Germania, cap de serie 3).

Citit 1411 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Octombrie 2016 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.