Fericirea are culoare roșiatică! Miracol pe stadionul Dunărea, s-a pus mâna pe lopată!
Foto: Sursa foto: FB Marlena Chitu

Fericirea are culoare roșiatică! Miracol pe stadionul Dunărea, s-a pus mâna pe lopată!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

 

Antrenorii gălățeni de atletism, sportivii acestora, dar și „amatorii” de alergare pentru sănătate sunt în culmea fericirii: calvarul tendoanelor este pe punctul de a lua sfârşit, „betonul” şi pietrele care reprezentau pista de atletism de la stadionul Dunărea vor rămâne foarte curând doar o cruntă amintire!

După un an şi jumătate de când au fost descărcate camioane cu zgură, adusă cu sprijinul preşedintelui Federaţiei Române de Atletism în luna mai a anului 2015, în sfârşit a început operaţiunea de folosire a acesteia, s-au pregătit bordurile şi se împrăştie zgura pe pistă.

„Adio pietre. Putem pune cuiele! Ce bucurie pe copii, nu-ţi vine a crede... Ştiu că ne mulţumim cu puţin... dar nici picul ăsta nu l-am avut de foarte mulţi ani!”, şi-a strigat bucuria pe facebook antrenoarea Marlena Chiţu.

Bucuria este atât de mare, încât entuziasmul s-a extins repede chiar şi până în oraşul vecin. „Am lopată, când este nevoie, vin!”, a reacţionat antrenorul brăilean Nicu Roată.

„În vis îmi apare şi sala!”, a mai adăugat Marlena Chiţu, referindu-se şi la celălalt mare „of” al breslei, lispa unei săli de atletism funcţionale pentru sezonul rece.

Despre chinurile (re)facerii pistei, CITIȚI ȘI:

Pe STADIONUL "Dunărea", ultima ZGURĂ s-a pus în 1988, la MECIUL CU JUVENTUS!

 

Citit 7121 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.