CSM Dunărea a pierdut primul meci de la Gheorgheni

CSM Dunărea a pierdut primul meci de la Gheorgheni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a pierdut, scor 1-8, în fața Progym Gheorgheni, în meciul disputat marți, în deplasare. Unicul gol al gălățenilor a fost marcat, în prima repriză, de Robert Krajci din pasa lui Donika și Szocs.


Hocheiştii de la CSM Dunărea dispută, astăzi şi mâine, de la ora 18,30, în deplasare, meciurile „dublei” cu Progym Gheorgheni, din cadrul etapei secunde a celui de-al doilea retur din Liga Naţională.

Dunărea vine după o înfrângere usturătoare, scor 2-10, în faţa formaţiei Steaua şi se află pe locul al doilea în clasament, cu 23 de puncte din 12 jocuri. În tur, victorile au fost împărţite între Dunărea şi Progym, gălăţenii câştigând primul meci, scor 7-4, şi pierzându-l pe al doilea, scor 2-5.

Campionii en-titre au nevoie de ambele victorii în „dublă”, pentru a se apropia de Corona, aflată pe primul loc, cu 41 de puncte din 15 partide. „Meciurile vor fi teste bune pentru noi. Progym este o echipă puternică, iar aceste jocuri sunt foarte importante pentru poziţionarea în clasamentului Ligii Naţionale. Vor fi două meciuri grele, dar scopul nostru, ca întotdeauna, este de a câştiga. Ne dorim să ne apropiem mai mult de principalul adversar, Corona Braşov, în primul rând pentru a ne asigura locul de play-off. Acestă dublă ne poate ajuta cu ambele ţinte propuse”, a declarat americanul Phil Bushbacher, „jucătorul săptămânii în Liga Mol”, conform siteului oficial al competiţiei.

CSM Dunărea va reveni pe gheaţa de la Galaţi la finalul săptămânii, când va juca în Liga Mol, astfel: cu DVTK (pe 11 noiembrie, ora 18,00) şi cu HK Belgrad (12 noiembrie, ora 18,00).

Săptămânii viitoare, 17 şi 18 noiembrie, Dunărea va juca, în deplasare, la Miercurea Ciuc, într-o etapă dublă, ce va conta atât pentru Liga Naţională, cât şi pentru Liga Mol.

Citit 1622 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016 01:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.