Phoenix joacă cu liderul ligii, "U" BT Cluj
Foto: Foto Sonia Baciu

Phoenix joacă cu liderul ligii, "U" BT Cluj
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 18,30, cu prima clasată în Liga Naţională, "U" BT Cluj Napoca, într-o partidă ce contează pentru etapa a noua din Liga Naţională şi care se va disputa în Sala Sporturilor "Dunărea".

Phoenix, cu un început de sezon sub aşteptări, trece printr-o perioadă foarte dificilă, având o singură victorie din şase meciuri jucate în acest sezon, motiv pentru care fiecare joc a devenit important în vederea părăsirii ultimului loc din clasament, unde se află la un punct în urma celor de la Dinamo şi Olimpic Baia Mare (ambele cu un meci în plus). În sezonul trecut, Phoenix şi U Cluj şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând meciul de pe teren propriu, 85-79 la Galaţi, respectiv 87-73 la Cluj.

Antrenorul Florin Nini consideră că are nevoie de mai multă concentrare din partea jucătorilor săi. „Trebuie să arătăm acest lucru indiferent de adversarul în faţa căruia jucăm. Şi anul trecut am câştigat în faţa Clujului sau al Stelei, e drept că erau altele datele problemei. Vreau jucători care sunt dispuşi să dea totul pe teren şi vreau să văd această atitudine”, a declarat Nini.

Romina Filip joacă pentru România

Reprezentativa feminină de baschet a României va juca astăzi, de la ora 20,00, la Cluj-Napoca, cu selecţionata Israelului, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2017. Partida va fi transmisă de TVR HD şi TVR 2 şi este decisivă pentru România, calificarea depinzând de obţinerea victoriei în faţa Israelului, echipă cu care se află la egalitate (6 puncte) în Grupa H. Din lotul României face parte şi o jucătoare de la Phoenix, Romina Filip.

Citit 1064 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.