Debut senzațional în poarta campioanei la hochei

Debut senzațional în poarta campioanei la hochei
Arnold Laszlo (dreapta), alături de Tamas Nandor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

 

Echipa de hochei Dunărea Galați, campioana ultimelor două ediții ale Ligii Naționale, a învins cu 2-1, vineri seara, în deplasare, formaţia HSC Miercurea Ciuc, luându-şi astfel revanşa pentru înfrângerea din seara precedentă, scor 5-2.

Acest meci a reprezentat debutul ca titular în poarta echipei gălăţene pentru tânărul Arnold Laszlo (20 de ani), care a avut o evoluţie excelentă, în special în prima repriză, perioadă în care raportul şuturilor a fost 17-4 în favoarea ciucanilor şi scor de numai 1-0 în favoarea acestora! În tot meciul, Arnold Laszlo a avut un procentaj foarte bun, apărand 98,1 % din suturile spre poarta sa! Laszlo a fost titularizat în condiţiile unei accidentări a lui Bogdan Popa.

În repriza secundă, Dunărea a echilibrat disputa şi a întors scorul, trecând la conducere prin golurile marcate de Zoltan Pal (asisturi de la Bednar şi Goga) şi Phil Bushbacher (asisturi de la Hildebrand şi Irimia), chiar şi în condiţiile în care în aceasta perioadă a meciului a avut patru eliminari, iar gazdele una singura. În ultima repriză echipa harghiteană a forţat egalarea (18-10 la şuturi), dar Laszlo şi coechipierii săi au reuşit să reziste fără gol primit până la final.

Cele două partide de la Miercurea Ciuc au avut miză dublă, contând atât pentru Liga Naţională, cât şi pentru Liga Mol. Pentru Dunărea urmează două partide cel puţin la fel de grele, derbiurile cu cei de la Corona Braşov, care se vor disputa la Galaţi, luni şi marţi.

Citit 4516 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.