Băieţii de la Phoenix joacă ultimul meci acasă din acest an

Băieţii de la Phoenix joacă ultimul meci acasă din acest an
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 17,45, la Sala Sporturilor „Dunărea”, cu Olimpic Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a treia din returul Ligii Naţionale (LNBM), ultimul programat în acest an. Formaţia gălăţeană abordează partida de pe locul 9, cu 16 puncte, în timp ce băimărenii, nou promovaţi în prima ligă, se află pe locul 10, cu 13 puncte. În meciul din tur, jucătorii antrenaţi de Florin Nini s-au impus la o diferenţă de 10 puncte, scor 81-71. Singura victorie a adversarilor din această seară a fost în faţa dinamoviştilor, în meciul din tur, când au câştigat cu 78-75.

Antrenorul Florin Nini îşi doreşte să încheie anul cu o victorie, mai ales că este ultima întâlnire cu suporterii, iar partida va fi urmată de serbarea de Crăciun a clubului. „Este un meci pe care trebuie să îl tratăm cu toată seriozitatea, chiar dacă diferă valorile celor două echipe. Orice victorie contează pentru urcarea în clasament. Dorim să le oferim un cadou frumos suporterilor noştri, dar şi micilor baschetbalişti care vor participa după meci la Serbarea Phoenix”, a declarat Nini.

După acest joc, baschetbaliştii echipei gălăţene urmează să revină în competiţie pe 7 ianuarie, când vor juca în deplasare, cu CSU Sibiu. 

Fetele, duel pentru locul al patrulea 

Altfel, echipa feminină a aceluiaşi club va juca, astăzi, de la ora 18,00, în deplasare, cu CSM Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a patra a returului Ligii Naţionale. Meciul este unul foarte important pentru gălăţence, care au şansa de a urca în clasament. Phoenix se află pe locul 5, la egalitate (19 puncte) cu Târgovişte (locul 4, un meci mai puţin disputat). În partida din tur, Phoenix a pierdut, scor 53-72.

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că are în faţă un meci greu, cu un adversar pe măsură. "Va fi un nou meci greu, cu un adversar de top. Faptul că jucăm în deplasare va fi un alt factor de dificultate, dar nu putem spune niciodată că un meci este pierdut sau câştigat până nu se termină. Nu ar fi prima oară când am produce o surpriză", a declarat tehnicianul gălăţean.

Citit 1411 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.