Oţelul zburdă şi la fotbal în sală. „Cupa de iarnă - Nicolae Rainea”

Oţelul zburdă şi la fotbal în sală. „Cupa de iarnă - Nicolae Rainea”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trei dintre echipele participante la competiţia de fotbal în sală „Cupa de iarnă – Nicolae Rainea”, au obţinut calificarea la turneul final. Acestea sunt câştigătoarele a trei din cele patru turnee zonale organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) pentru formaţiile din ligile a patra şi a cincea.

Meciurile zonei a doua au avut loc la Galaţi, în sala Şcolii Nr. 3, şi au fost dominate categoric de liderul Ligii a IV-a, Oţelul. Echipa antrenată de Stelian Bordeianu şi-a câştigat toate cele trei meciuri la diferenţe mari de scor: 11-2 cu ACS Lascăr Schela, 8-1 cu Mălina Smârdan şi 5-1 cu Avântul Vânători. La o zi de la aniversarea împlinirii vârstei de 44 de ani, cunoscutul Eugen Baştină a fost „one man show”, încântându-i pe numeroşii suporteri ai Oţelului din tribune cu numeroase „bijuterii” tehnice.

Un rezultat surpriză a reuşit echipa din Schela (ultimul loc în Liga a V-a), care a învins liderul eşalonului în care evoluează, Mălina Smârdan, cu 6-1. Clasamentul acestui turneu: 1. Oţelul – 9 puncte, 2. Avântul Vânători – 6p, 3. Schela – 3p, 4. Mălina Smârdan – 0 p.

Golgheterul turneului a fost Iulian Năpârlică (Oţelul), cu şase reuşite, iar cel mai bun portar a fost desemnat Ionuţ Scarlat, de la echipa din Vânători.

Şase echipe la Tecuci

În turneul zonal desfăşurat la Tecuci s-au întrecut şase formaţii din nordul judeţului, care au fost repartizate în două grupe, încheiate cu următoarele ierarhii: Grupa A – 1. CSS Tecuci 4p, 2. Muncitorul Ghidigeni 2p, 3. Zorile Griviţa 1p; Grupa B – 1. Gloria Iveşti 6p, 2. Juventus Toflea 1p, 3. Avântul Drăgăneşti 1p. Au urmat meciurile de clasament: locurile 5-6, Griviţa – Drăgăneşti 3-0; locurile 3-4, Ghidigeni – Toflea 3-3 şi 1-0 la lovituri de departajare; locurile 1-2, Iveşti (antrenor Fănel Rusu) – Tecuci 5-4.

Golgheter a fost Claudiu Racoviţă (Iveşti), cu 9 reuşite, iar cel mai bun portar a fost tecuceanul Valentin Turcu. De notat că echipa din Ghidigeni a terminat toate meciurile la egalitate. 

Au mai rămas de disputat meciurile ultimei „zone”, pe 5 februarie, la Şendreni, unde vor juca cinci echipe: Victoria Independenţa (câştigătoarea ediţiei trecute), Quantum Club Galaţi, Unirea Braniştea, Foresta Şendreni I şi II.

CONCLUZIE

La turneul final, programat pe 12 februarie la Galaţi, sunt până acum calificate Zimbrul Slobozia Conachi, Oţelul şi Gloria Iveşti.
Citit 7285 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.