Politehnica Galaţi, eliminată din Cupa României: 0-1 cu CF Brăila

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciul de la Brăila, din „Cupa României”, ne-a demonstrat încă o dată sintagma că o partidă amicală nu se aseamănă niciodată şi nicicum cu una oficială.

Cu numai o săptămână în urmă, CF Brăila surclasa Politehnica Galaţi cu un neverosimil 10-0. Sâmbătă, cele două grupări s-au întâlnit din nou – pe acelaşi teren. De data aceasta întâlnirea a avut un caracter oficial, contând pentru etapa a treia (naţională) a Cupei.

Gălăţenii au avut o evoluţie bună, în ciuda faptului că au pierdut. Ei şi-au creat câteva situaţii de a înscrie, însă, din păcate, au fost irosite cu mare uşurinţă. Ionuţ Cristian, de pildă, s-a aflat în două rânduri faţă în faţă cu portarul advers, dar efortul său a rămas fără niciun ecou pe tabela de scor. Au mai ratat Anghel, Chelaru, Roman. În ansamblu, echipa s-a străduit, a muncit mult, dar i-a lipsit momentele de inspiraţie.

Unicul gol a fost înscris în min. 30, de către Nelu Bucă. Din min. 80, Politehnica a jucat în zece, Racoviţă fiind eliminat pentru două galbene.

Întâlnirea a fost arbitrată de Georgian Ionescu (Buzău), care şi de această dată a dorit să iasă în evidenţă (ca şi în meciul de Supercupă, pe care l-a făcut praf!).

Antrenorul Puiu Antohi (secund – Marius Cosoreanu) a aliniat formaţia: Stoica – Radu, Hristian, Şerbănescu, Racoviţă – Pavel, Fălcaru, Munteanu, Bahica  I. Cristian, Serian. Au mai jucat Roman, Ganea, Chelaru şi Anghel (schimbările au fost efectuate după minutul 60).

Citit 648 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.