SURPRIZĂ URIAŞĂ! Arcada a comis-o din nou, acum cu eşec acasă
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

SURPRIZĂ URIAŞĂ! Arcada a comis-o din nou, acum cu eşec acasă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În doar două etape, din lider al clasamentului, echipa masculină de volei Arcada a ajuns pe locul 3. Echipa gălăţeană a pierdut, astăzi, 26 februarie, al doilea meci consecutiv, 2-3 pe teren propriu cu Tricolorul Ploieşti, în etapa a 19-a din Divizia A1.

Jucătorii echipei Arcada continuă seria descedentă, oferind o nouă surpriză neplăcută suporterilor săi: înfrângere cu 2-3 (25-14, 22-25, 25-20, 21-25 şi 11-15), cu Tricolorul Ploieşti, o formaţie aflată pe locul 5, în afara echilibratei lupte pentru titlu.

Echipa gălăţeană a avut o evoluţie foarte fluctuantă, a condus cu 1-0 şi 2-1, ambele seturi fiind câştigate categoric, cu dominare autoritară a jocului, dar în celelalte a evoluat slab, cu numeroase greşeli.

Aceasta a fost a treia partidă consecutivă de campionat în care Arcada nu a reuşit să obţină toate punctele: 3-2 acasă cu VM Zalău, un 0-3 categoric la Bucureşti cu Steaua şi 2-3 acasă, în meciul de astăzi.

Arcada a început în formula Jekov, Radovici, De Pra, Paşcan, Janici, Spânu şi liberoul Rosici. Au mai intrat Cristudor, Gradinarov, Laza şi Despotovski

Astfel, Arcada nu a reuşit să profite de pasul greşit făcut de Steaua, care a luat doar două puncte la Unirea Dej (victorie 3-2), pentru a o egala în fruntea clasamentului. Mai mult, a fost depăşită şi de VM Zalău (44 puncte), este la două puncte în urma Stelei şi la egalitate (43 de puncte) cu SCMU Craiova, cu formaţia olteană urmând să joace etapa următoare, în deplasare.

Altfel, în campionatul feminin al Diviziei A1, echipa gălăţeană CSU a pierdut pe teren propriu, scor 0-3, partida cu CSM Bucureşti. După ce primele două seturi au fost dominate categoric de echipa bucureşteană (12-25 şi 16-25), CSU a fost aproape să şi-l adjudece pe al treilea. Echipa gălăţeană s-a aflat mult timp la conducere (5-2, 15-15, 18-15), inclusiv spre finalul setului, dar de la 23-22 nu au mai putut face şi ultimele două puncte, cedând cu 24-26.  Au jucat pentru CSU: Adriana Dudnic, Corina Vasilie, Irina Todaşcă, Elena Ivan, Iuliana Cazamir, Sorina Marian - Monica Foca (libero). Au mai intrat Teodora Şabloschi, Roxana Petre şi Violeta Stan.

Citit 2410 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2017 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.