OȚELUL a făcut un nou spectacol ofensiv la primul meci al sezonului de primăvară
Foto: Sursa foto: SC Oțelul

OȚELUL a făcut un nou spectacol ofensiv la primul meci al sezonului de primăvară
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Sezonul fotbalistic de primăvară s-a reluat în Galaţi, sâmbătă, cu un meci restanţă din turul Ligii a IV-a, în care liderul, Oţelul, a întâlnit formaţia Viitorul Costache Negri.

La stadionul Siderurgistul a fost o prezenţă în tribune ceva mai redusă ca de obicei, explicabilă prin ploaia şi ninsoarea din jurul orei de start, iar cei aproximativ 400 de spectatori, pe care vremea rea nu i-a speriat, au fost răsplătiţi de un nou spectacol ofensiv oferit de echipa roş-alb-albastră. Oţelul şi-a păstrat obiceiul etalat în tur, cel de a înscrie multe goluri, şi s-a impus cu 9-0 (3-0). 

Cristian Bahnaşu, venit în pauza de iarnă de la Metalosport, şi-a oferit un debut de pomină la echipa unde care spune că şi-a dorit mereu să joace şi al cărei suporter spune că este din copilărie, fiind cel mai bun jucător al meciului, cu patru goluri înscrise (min. 32, 52, 67, 80). Ceilalţi marcatori au fost Frunză (min. 24), I. Codreanu (30), Postelnicu (min. 78), Perju (min. 63) și Țâmpău (min. 90).

Antrenorul Stelian Bordieanu a folosit următoarea formulă: Vlasie – Radu, Scutaru (R. Codreanu, min. 52), Silviu Ilie, Ciurea (cpt) (Manău, min. 46) – Postelnicu, Dajbog (Țâmpău, min. 46) – I. Codreanu, Tudosă, Bahnașu – A. Frunză (Perju, min. 57).

Meciul a contat pentru etapa a 9-a a Ligii a IV-a. Oţelul şi-a câştigat toate meciurile de până acum, ajungând după această partidă la un avans de 6 puncte faţă de a doua clasată, Avântul Vânători. După 13 partide, Oţelul a ajuns la golaverajul 94-7, ceea ce înseamnă o medie de 7,2 goluri înscrise pe meci şi de doar 0,53 primite.

Returul ligii a patra va începe pe 12 martie, când Oţelul va juca în deplasare, cu Victoria Independenţa.

Citit 6407 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2017 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.