”Daaa!” | Strigătul VICTORIEI gălăţene s-a auzit din nou la Miami

”Daaa!” | Strigătul VICTORIEI gălăţene s-a auzit din nou la Miami
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Jucătoarea gălățeană de tenis Patricia Țig a învins-o pe britanica Heather Watson cu 7-6 (4), 6-1, miercuri seară, în primul tur pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de categorie Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale de 6.996.450 dolari.

Gălățeanca (22 ani, locul 95 WTA) s-a impus într-o oră și 24 de minute în fața unei adversare de 28 ani, aflată pe locul 108 în clasamentul mondial.

Britanica i-a pus ceva probleme româncei, în primele două gameuri, dar Țig a echilibrat meciul, iar în tie-break şi-a adjude3cat primul set. Cu un plus de încredere evident, Patricia a evoluat la un nivel la care şi-a obligat adversara să joace defensiv, a forţat-o să greşească tot mai mult și s-a impus categoric în setul al doilea, unde a cedat un singur game.  

Țig și-a asigurat 65 de puncte, iar în turul următor o va întâlni pe Kristina Mladenovici (23 ani, Franța, locul 18 WTA), care va evolua direct în această rundă. În singura confruntare directă, la Wuhan, în septembrie 2015, Mladenovici (locul 27 la acel moment) s-a impus cu 6-1, 6-3, în primul tur. De altfel, la acel moment, Mladenovici era cea mai bine clasată adversară pe care o întâlnise gălăţeanca până atunci.

Citit 6348 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.