Mobilizare totală a handbalistelor gălăţene pentru meciul de astăzi: „Va fi o adevărată finală!”
Foto: Mădălina Conache în acţiune (foto Sonia Baciu)

Mobilizare totală a handbalistelor gălăţene pentru meciul de astăzi: „Va fi o adevărată finală!”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

 

Echipa feminină de handbal CSU Danubius Galaţi va juca astăzi, de la ora 17.00 la Sala „Dunărea”, cu Măgura Cisnădie, derbiul pentru locul 10, cel de pe care se scapă de barajul pentru rămânerea în Liga Naţională. Echipa gălăţeană abordează jocul de pe locul 11, iar Măgura Cisnădie este pe 10, cu trei puncte avans.În meciul din tur, gălăţencele s-au impus la limită, cu scorul de 20-19. În cazul în care va reuşi să câştige, CSU Danubius şi-ar asigura în mare măsură urcarea la final pe locul salvator, având în vedere că are un program mult mai avantajos în ultimele trei etape faţă de echipa din Cisnădie. 

Handbalistele echipei gălăţene sunt conectate la importanţa partidei, pivotul Mădălina Conache, una dintre cele mai vechi din lot, spunând că este în joc munca din tot sezonul. „Va fi un meci de intensitate maximă, o adevărată finală. Am muncit mult tot sezonul şi acum este momentul să culegem roadele. Avem un moral foarte bun după acel succes de la Vâlcea, din etapa trecută, dar ştim că acum ne va fi mult mai greu, pentru că adversarele vin şi ele cu motivaţie maximă, să câştige”, a spus Mădălina Conache. 

Handbalista a mai adăugat că întreaga echipă aşteaptă sprijinul publicului pentru a triumfa în acest meci decisiv: „Ne dorim ca gălăţenii să vină în număr cât mai mare alături de noi, pentru că avem mare nevoie de susţinerea lor şi să se simtă din plin avantajul terenului propriu. Am mare încredere încredere în colegele mele că vom face un meci foarte bun, am demonstrat că putem”. 

Citit 7550 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2017 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.