Weekend cu dueluri între echipe gălăţene de FOTBAL. Derbiul primelor două clasate, la "Siderurgistul"
Foto: Cei de la Oţelul se aşteaptă să joace derbiul cu tribuna plină

Weekend cu dueluri între echipe gălăţene de FOTBAL. Derbiul primelor două clasate, la "Siderurgistul"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Etapa a 18-a din Liga a IV-a programează derbiul dintre Oţelul, echipă aflată pe primul loc cu punctaj maxim, şi Avântul Vânători, formaţia de pe locul secund. Meciul va avea loc la Stadionul „Siderurgistul”, astăzi, de la ora 17,00. Lovitura de începere va fi dată de unul dintre legendarii foşti jucători ai Oţelului, Ion Gigi. Va arbitra Alexandru Burloiu (observator Costache Ciubotariu).

Tot astăzi, se mai joacă meciul CSS Tecuci - Quantum Club Galaţi (ora 12.00). Etapa continuă duminică, de la ora 12.00, cu partidele Avântul Drăgăneşti - Juventus Toflea, Siretul Piscu - Unirea Braniştea, Victoria Independenţa - Muncitorul Ghidigeni, Gloria Iveşti - Zimbrul Slobozia Conachi. Viitorul Costache Negri stă.

Derbi este şi în Liga a III-a, cel judeţean dintre Metalosport Galaţi şi Avântul Valea Mărului, care se va disputa astăzi, la stadionul „Dunărea”, de la ora 17.00. Ambele formaţii vin după victorii în etapa care s-a disputat la mijlocul săptămânii: Metalosport a învins cu 2-0 pe Olimpia Rm. Sărat, iar Avântul Valea Mărului cu 7-0 pe Sportul Chiscani. Cea de-a treia echipă gălăţeană din acest eşalon, Sporting Lieşti, va juca pe teren propriu (astăzi) cu AFC Hărman.

Duel între echipe gălăţene este programat şi în Campionatul Naţional al juniorilor A şi B: ACSM Dunărea - Oţelul, pe terenul sintetic „Dunărea II”, duminică de la ora 12.00, respectiv, 14.00. Cele două echipe ale LPS Galaţi vor juca în deplasare, cu LPS Buzău.

În acest weekend se joacă şi în Liga a V-a, meciurile etapei a 17-a urmând să aibă loc duminică, de la ora 11.00: Voinţa Cişmele - ACS Lascăr Schela, Avântul Matca - Inter Tudor Vladimirescu, Voinţa Cudalbi - Unirea Hanu Conachi, Avântul Jorăşti - Mălina Smârdan, Foresta Şendreni - Flacăra Pechea şi Prutul Vlădeşti - Zorile Griviţa.

Altfel, echipa de futsal United Galaţi a susţinut un meci amical cu selecţionata României, care se pregăteşte la Călăraşi pentru turneul de calificare la Campionatul European. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru „tricolori”. În Liga I, primul tur din play-off, United are programat  primul meci cu Spicom Sf. Gheorghe, pe 19 aprilie, în deplasare.

Lovitura de începere la derbiul Ligii a IV-a va fi dată de o legendă a Oţelului, fostul fundaş central Ion Gigi.

Citit 2137 ori Ultima modificare Vineri, 07 Aprilie 2017 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.