United, o nebunie de meci în semifinala Ligii I, decis în prelungiri

United, o nebunie de meci în semifinala Ligii I, decis în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fotbaliștii de la United au pierdut, scor 8-7 (3-3, apoi 5-5 după prelungiri), în urma executării loviturilor de departajare, în fața formației Informatica Timișoara, în primul meci al semifinalei Ligii I de futsal, disputat duminică, în deplasare.

Scorul a fost deschis de gălățeni, în minutul 7, prin Lașcu. Adversarii au reușit egalarea, scor cu care s-a intrat la pauză. Jocul din repriza secundă a fost mult mai intens pentru ambele echipe. În minutul 35 gălățenii au preluat conducerea prin golul marcat de Crăciun, dar timișorenii au reușit ca în numai 30 de secunde să răstoarne scorul de la 1-2 la 3-2. Gălățenii au forțat jocul, l-au scos pe portarul Wellington și au egalat, prin Cireș, când mai erau doar 25 de secunde din timpul regulamentar de joc.

Cele două reprize de prelungiri au fost foarte echilibrate, fiecare dintre echipe au reușit câte două goluri. Moldoveanu a înscris ambele goluri pentru United. Scorul final al partidei a fost decis în urma executării loviturilor de departajare. Cojoc a ratat prima lovitură, a trimis mingea în bară, ca apoi Informatica să rateze și ea. Lașcu și Moldoveanu au reușit următoarele două lovituri, dar Burdujel a fost cel care a ratat și a închis meciul la scorul de 8-7 pentru Timișoara.

De menționat că timișorenii s-au aflat la a doua astfel de partidă în acest sezon, după finala ”Cupei României” pe care au câștigat-o, scor 5-4, în fața celor de la Autobergamo Deva.

Semifinala se dispută pe sistemul ”cel mai bun din maxim trei meciuri”. Următoarele partide se vor disputa pe 9 și 10 mai (dacă este necesar), la Galați.    

Citit 3951 ori Ultima modificare Luni, 01 Mai 2017 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.