FUTSAL | United, victorie în finală după lovituri de departajare
Foto: Bucurie pentru fotbaliștii gălățeni la prima victorie din finală (Sonia Baciu)

FUTSAL | United, victorie în finală după lovituri de departajare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa United Galaţi a câştigat, scor 4-2 (1-1, după prelungiri), în urma executării loviturilor de departajare, în fața formației Autobergamo Deva, în primul meci al finalei Ligii I de futsal, disputat luni seară, la Galați.

Scorul a fost deschis de gălățeni, încă din primele minute de joc, prin Cojoc. Devenii au reușit să egaleze cu 52 de secunde înainte de final, prin Cristian Matei. În prelungiri, ambele echipe au avut ocazii de a marca, dar meciul a fost decis în urma loviturilor de departajare. Lașcu a înscris pentru gălățeni, ca apoi Matei să rateze primul şut al oaspeţilor de la şase metri. Cojoc și Vieira au marcat fiecare pentru echipa sa, iar partida s-a încheiat cu șutul reușit al lui Al-Ioani, spre bucuria publicului gălățean.

De precizat că gălățenii au marcat pentru 2-0, dar golul nu a fost validat de arbitri, pentru că exact atunci cronometrul tabelei nu pornise după ultima întrerupere!  

A doua partidă a finalei va avea loc marți, tot la Galaţi, cu începere de la ora 18.00. Finala se joacă după sistemul ”trei victorii din cinci meciuri”.

Citit 4117 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2017 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.