Eveniment aşteptat de un an! S-a anunţat când va fi meciul întoarcerii pe “Oţelul”
Foto: SC Oţelul

Eveniment aşteptat de un an! S-a anunţat când va fi meciul întoarcerii pe “Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

SC Oţelul a anunţat că întoarcerea acasă, pe stadionul cu acelaşi nume, pentru suporterii roş-alb-albaştri va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. Primul meci pe care echipa renăscută de suporteri îl va disputa pe stadionul "Oţelul" va fi sâmbătă, de la ora 18.00, cu CSS Tecuci, în antepenultima etapă a Ligii a IV-a.

Oţelul a obţinut la începutul acestei luni acordul Combinatului ArcelorMittal, proprietar al stadionului, de a folosi gratuit arena, clubul urmând să suporte cheltuielile cu utilităţile (apă, energie electrica etc). Imediat s-a trecut la lucrările de readucere a gazonului la un nivel bun, acesta fiind motivul pentru care nu s-a jucat încă niciun meci pe acest teren.

Suporter Club Oţelul, înfiinţat în urmă cu un an, este lider autoritar în eşalonul al patrulea, cu victorii în toate partidele disputate până acum. În ultima etapă disputată, cea cu numărul 23, şi-a respectat statutul de favorită a competiţiei, adjudecându-şi derbiul gălăţean, cu formaţia Quantum Club, cu scorul de 5-0 (goluri Ionuţ Codreanu, Frunză, Dajbog, Pavel şi Perju). 

Etapă în „Cupa României”

În faza judeţeană a „Cupei României” la fotbal (ediţia 2017-2018), miercuri sunt programate primele meciuri ale sferturilor de finală, fază în care se joaca în sistem tur-retur, manşa secundă urmând să aibă loc pe 24 mai. SC Oţelul va juca pe teren propriu (Stadionul „Siderurgistul”, arbitru Bogdan Balaban, observator Marian Stanciu) cu Siretul Piscu. Celelalte meciuri, care se vor disputa cu începere de la ora 18,00, sunt Gloria Iveşti - Victoria Independenţa (Ionuţ Adamache, Costache Ciubotariu), Unirea Braniştea - Avântul Vânători (Ionuţ Cojocaru, Aurelian Braşoveanu), în timp ce Flacăra Pechea (singura echipă din cel de-al cincilea eşalon) îşi va măsura forţele cu Zimbrul Slobozia Conachi (Marian Dinu, George Seferi).

Citit 10552 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2017 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.