Campion cu verighetă! Cristian și Lăcrămioara Ciocan au avut cununia religioasă
Foto: Marius Negri

Campion cu verighetă! Cristian și Lăcrămioara Ciocan au avut cununia religioasă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Eveniment trăit cu mari emoţii, sâmbătă, de pugilistul Cristian Ciocan şi cea care îi este alături de zece ani, Lăcrămioara: cununia religioasă la una din bisericile comunei Pechea. Naşii sunt tot din lumea sportului, familia lui Narcis Răducan, fost manager general la FC Oţelul. De altfel, Narcis Răducan este şi naşul de botez al lui Filip, băieţelul de aproape un an al mirilor. „Sunt primii noștri fini de cununie, cu mare bucurie. Le dorim să se iubească mereu, micuțul Filip să crească fericit, iar Cristi să aducă centura (n.r. – de campion mondial) la Galați. Chiar dacă venim din sporturi diferite, principiile de viață sunt aceleași. Sunt mândru de el că a ajuns în primii zece pugiliști ai lumii şi sunt convins că mai poate urca”, a spus Narcis Răducan.

Mirele a mărturisit la finalul ceremoniei că emoţiile l-au copleşit. „Mai bine boxam, era mai uşor cu emoţiile, nu mă aşteptam să fie aşa greu. Este un moment pe care-l aşteptăm de zece ani, de când suntem împreună. Suntem fericiţi. Acum vreau să iau o pauză din punct de vedere sportiv, să stau mai mult timp cu familia, mai ales că abia am boxat”, a spus Cristian Ciocan.

Pugilistul şi naşul său s-au cunoscut la un meci al echipei de fotbal Oţelul, când Cristi fusese invitat să-şi prezinte centura de campion european în faţa publicului gălăţean, iar de atunci între ei s-a legat o  puternică prietenie. „Ne-am cunoscut la Oţelul, a pus şi el umărul la salvarea echipei atunci, în momentele grele îl luam în vestiar să încurajeze băieţii”, a precizat Răducan.

Printre cei care le-au fost alături mirilor la frumosul eveniment s-a aflat şi Erol Ceylan, promotorul lui Cristian Ciocan de la clubul german de box profesionist EC Boxing. Desigur, nu a lipsit Felix Păun, antrenorul care l-a format pe Cristian ca pugilist şi care lucrează cu el şi în prezent. Tehnicianul a dezvăluit că la meciul de acum zece zile, câştigat la puncte în faţa francezului de origine algeriană Zine Eddine Benmaklouf, au fost emoţii mult mai mari decât s-a văzut în ring. „Ce nu s-a spus public până acum este că Cristi a boxat deşi nu era în cea mai bună stare de sănătate. Cu toate că ne-am luat toate măsurile preventive, cam cu o săptămână înaintea meciului l-a lovit o răceală puternică, care l-a cam stors de vlagă”, a spus Felix Păun.

 

Evenimentul a fost sărbătorit la „Gârboavele”.

Citit 14372 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2017 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.