TENIS DE MASĂ | Turneu de amatori, la Galaţi
Foto: Sonia Baciu

TENIS DE MASĂ | Turneu de amatori, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Galaţiul va fi, sâmbătă, de la ora 9,30, gazda unui turneu de tenis de masă pentru amatori. La Sala "Siderurgistul" se va putea participa la avansaţi, în timp ce la sala CS Activ (Bariera Traian) vor evolua începătorii.

Înscrierile se pot face până astăzi, la ora 21.00, la telefon 0723.283.701 (Marcel Giosan), iar taxa de înscriere este de 35 lei - adulţi şi 15 lei - copii sub 14 ani.

Persoanele cu dizabilităţi vor putea participa gratuit.

 

Citit 2947 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2017 08:07

1 comentariu

 • postat de Marcel ENCIU
  Vineri, 02 Iunie 2017 13:14
  Ce poate fi mai frumos, decât participarea la un eveniment atât de special?!..
  Câți știu oare ce amploare a luat această mișcare ”Amatur”, la nivel național?..

  Marcel Giosan este omul ce a putut să gândească și să pună bazele unei astfel de mișcări sportive, la care participă anual mii de amatori, de toate vârstele. Este drept, acum este ajutat de organizatori și coordonatori zonali, ce acoperă zeci de localități di România, nu numai pe cele mari, ci și localități unde există împătimiți ai acestui sport. Apropo, cine a auzit de Cocorăștii Mislii?.. Cei din Amatur, cu siguranță au auzit, unii participând anual la turnee în această localitate.

  Ar fi multe de spus, dar nu vreau să răpesc șansa unor comentarii mai bune, ale celor ce sunt de mai mulți ani parte a acestei frumoase mișcări.

  Eu sunt doar din 2015 în Amatur Romania și, fără niciun dubiu, pot să vă spun că mi-a intrat în sânge și-mi face existența mai frumoasă!

  Viață lungă Amatur Romania și celor ce fac posibil acest fenomen!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.