OȚELUL a primit trofeul de câștigătoare a Ligii IV (FOTO)
Foto: Sonia Baciu

OȚELUL a primit trofeul de câștigătoare a Ligii IV (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Atmosferă de sărbătoare pentru fotbalul gălățean. Echipa Suporter Club Oțelul este noua campioană a Ligii a IV-a de fotbal, cu 26 de victorii din tot atâtea meciuri disputate. Oțelul s-a impus, scor 4-1 (1-0), în fața formației Gloria Ivești în ultima etapă a competiției județene. Golurile gălățenilor au fost marcate de Andrei Frunză - 2, Alexandu Perju și Marius Postelnicu.

De altfel, Andrei Frunză a primit trofeul de ”golgeterul campionatului”, cu 33 de goluri marcate. Trofeul de campioană le-a fost înmânat gălățenilor de legenda Oțelului - Gabriel Paraschiv, care a dat și lovitura de începere a acestui meci, în aplauzele suporterilor.

Peste două săptămâni (17 iunie), SC Oțelul va juca primul meci din barajul pentru Liga a III-a, advesară urmând să fie campioana județului Iași, ca apoi, pe 24 iunie, la Galați să aibă loc meciul retur.

Până atunci, miercuri, 7 iunie, pe Stadionul Oțelul se va disputa manșa secundă a semifinalelor ”Cupei României”, când Oțelul va încerca să își ia revanșa în fața formației Unirea Braniștea (meci pierdut, scor 1-2, în tur).

Citit 8792 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iunie 2017 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.