Scandal cu abonamentele Oţelului

Scandal cu abonamentele Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vândute numai până vineri seară, abonamentele la meciurile de pe teren propriu ale Oţelului se vor găsi din nou începând de astăzi * „Cu pix şi cu hârtie nu puteam să le comercializăm concomitent cu biletele”, se apără Cătălin Tofan, directorul general adjunct al Oţelului *

„Bătaie de joc!”

Febra fotbalistică a cuprins Galaţiul de câteva zile bune, mai exact de vineri dimineaţă, când s-a dat verdictul final în privinţa disputării cu public a meciului Oţelul – Steaua. Fanii locali au reinventat coada, laitmotivul vremurilor apuse acum douăzeci de ani, şi s-au enervat la culme când au aflat că abonamentele nu mai sunt disponibile decât după partida jucată ieri după-amiază.

„Este inadmisibil, bătaie de joc!”, au strigat suporterii care îşi doreau abonament încă de la meciul cu Steaua, unul de lux dacă este să ne luăm după preţurile biletelor. Cătălin Tofan, directorul general adjunct al clubului gălăţean de Liga I, a făcut turul caselor de bilete şi le-a explicat nemulţumiţilor motivele pentru care a luat această măsură.

„N-avem logistica necesară”

„Suporterii adevăraţi ai echipei au avut destul timp la dispoziţie pentru a-şi lua abonament. Mie aşa îmi place să cred. Din păcate, lipsa logisticii ne-a obligat să întrerupem comercializarea de abonamente. Cu pixul şi hârtia nu puteam avea un control, şi exista riscul ca unele abonamente să fie vândute pe locurile unor bilete. Şi-aşa a ieşit destulă încurcătură. Suntem la început cu acest sistem nou de bilete şi abonamente – au apărut probleme la case mai mari, aşa că sper să fim şi noi înţeleşi”, s-a scuzat oficialul Oţelului.

Tofan a anunţat că abonamentele vor fi disponibile din nou începând de astăzi la aceleaşi preţuri: 50 de lei la tribuna I, 40 de lei la tribuna a II-a şi la peluze.

Explicaţie foto: Biletele pentru meciul de ieri nu s-au mai vândut ca altădată, în cantităţi industriale

Citit 756 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.