FCM Dunărea Galaţi – CSM Rm. Sărat 1-0 (0-0)

FCM Dunărea Galaţi – CSM Rm. Sărat 1-0 (0-0)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gazdele au înscris 3 goluri, din care 2 au fost anulate *

Gălăţenii de la Dunărea şi gălăţenii de la Râmnic au furnizat un joc interesant, de angajament. De ce gălăţenii de la Râmnic? Pentru că la actuala CSM evoluează nu mai puţin de şase jucători de pe meleagurile noastre, cărora li se alătură antrenorul Mişu Ciobanu.

În aceste condiţii, disputa a fost urmărită cu interes (din păcate, de prea puţini spectatori!), oaspeţii simţindu-se… ca acasă!

Perioadele de dominare au alternat. Au început mai bine gazdele: primul şut – Ioviţă, în min. 6, apoi a fost aproximativ un sfert de oră de dominare buzoiană, în care Sorin Cucu (fost la Oţelul II) l-a pus la încercare pe Mindileac. Dunărenii au revenit spectaculos şi au înregistrat patru cornere în trei minute.

În min. 29 Dunărea a trimis balonul în plasă, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, acelaşi lucru petrecându-se şi în min. 58 la reuşita lui Enache. Prima repriză s-a încheiat cu un şut peste, a lui Cristescu, dintr-o lovitură liberă, şi cu 0-0 pe tabelă.

Imediat după reluare, Nica (de la oaspeţi) a irosit o ocazie rarisimă, trimiţând alături de la numai 4-5 metri! Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în min. 61. O fază purtată pe flancul drept, centrare până în careu, la Patriche şi „capul” acestuia i-a surprins pe cei din defensiva oaspeţilor, intrând sub bară, după ce a descris o boltă interesantă!

După două goluri anulate a venit şi cel adevărat, aducător de trei puncte! În min. 70 putea fi 2-0, însă defensiva adversă a rezolvat favorabil faza. În final, cei din Rm. Sărat au alergat după egalare, care până la urmă nu a venit. Oricum, după cum a evoluat, pe ansamblu, credem că elevii lui Mişu Ciobanu pot pune destule probleme viitorilor adversari. Atât acasă, cât şi în deplasare…

Raportul cornerelor: 5-0 la pauză, 8-6 la final; cartonaşe galbene: 3-1.

Meciul a fost arbitrat de „trioul”: Adrian Stănescu (Bucureşti) – Nicolae Dobrică (Rm. Vâlcea) şi Teodor Cătălin (Brăila).

Au evoluat formaţiile:

FCM Dunărea: Mindileac – Cristescu, Em. Cristian, Velescu, Cristea – St. Cucu, Grosu, Ioviţă, A. Popescu – Enache Cârjan. Au mai jucat Patriche, Cioinac şi Vali Munteanu.

CSM Rm. Sărat: Toader - Anton, C. Puşcă, Târâlă, Sorin Cucu – S. Drăgan, M. Puşcă, Renţea, Miron – Nica, P. Dragoş. Au mai jucat: Schvartz, Francis şi Toma.

În următorul meci, dunărenii vor juca în deplasare, cu Tricolorul Breaza.

Citit 909 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.