Două medalii la "Naţionalele" de cadeţi

Două medalii la "Naţionalele" de cadeţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani a găzduit întrecerile Campionatului Naţional de lupte pentru cadeţi (14-17 ani), cu participarea a peste 600 de sportivi, practicanţi ai stilurilor libere, greco romane şi libere fete. Dintre gălăţeni, cel mai bun rezultat l-a obţinut Alexandru Nechita (CS Şcolar Tecuci), elevul prof. Dumitru Gheţu clasându-se pe locul al doilea la categoria 67kg, devenind vicecampion naţional. 

Tecuceanul este un sportiv cu potenţial de lot naţional, astfel că federaţia de specialitate i-a asigurat în ultimele două luni o pregătire centralizată în cadrul Centrului de Excelenţă de la Reşiţa. 

O a doua medalie a delegaţiei gălăţene a fost obţinută de Cristina Hogaş (CSM Dunărea Galaţi), asistată în concurs de către antrenorii Dumitru Buleandră şi Octavian Berbeci, care a încheiat pe locul al treilea la categoria 65 de kilograme. S-au mai clasat în imediata apropiere podiumului Florentina Marcu, Florentina Basarab şi Alin Andronache, toţi de la Dunărea. În schimb, tecuceanul Radu Constandache, proaspăt campion naţional şcolar, titlu obţinut în urmă cu două săptămâni, a fost eliminat în calificări.

Altfel, astăzi şi mâine vor avea loc întrecerile „Cupei României” la seniori, printre pretendenţii la medalii fiind şi gălăţeanca Cătălina Axente (Dunărea), componentă a lotului naţional. Alături de aceasta, pentru competiţia care va avea loc la Constanţa, antrenorii Dumitru Buleandră şi Octavian Berbeci au înscris la stilul libere şi alţi gălăţeni: Constantin Neagu, Marius Presura şi Dan Dermengi. 

Citit 867 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2017 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.