Halep va juca direct în turul secund la Eastbourne

Halep va juca direct în turul secund la Eastbourne
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătoarea română Simona Halep, numărul 2 în ierarhia mondială, va juca direct în turul secund al turneului de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari, cu învingătoarea meciului dintre Christina McHale (SUA) şi o sportivă venită din calificări. Pentru finalista de la Roland Garros este prima participare la turneul britanic. La fel ca Halep, liderul mondial, Angelique Kerber, va intra direct în turul al doilea.

Pe tabloul principal se mai află două românce, Monica Niculescu (51 WTA) și Sorana Cîrstea (62 WTA). Monica Niculescu a învins-o în turul inaugural pe croata Mirjana Lucici-Baroni, scor 6-4, 5-7, 7-5. Următoarea adversară a Monicăi va fi cehoaica Petra Kvitova, campioana de la Birmingham, după victoria, scor 4-6, 6-3, 6-2, în fața Ashleigh Barty (Australia). Pentru Kvitova acesta este primul titlu pe iarbă, turneul britanic fiind al doilea de la revenirea în circuit, după Roland Garros, unde a fost eliminată încă din primul tur. 

Sorana Cîrstea s-a calificat pe tabloul principal din postura de ”lucky-loser”, după ce a pierdut în ultimul tur preliminar în fața Su-Wei Hsieh (Taipei), scor 6-7 (3), 1-6. În primul tur, Cîrstea o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia, locul 39 WTA) 

Citit 1863 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2017 06:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.