HOCHEI. Puţine schimbări în lot la CSM Dunărea. Nucleul de jucători români se păstrează

HOCHEI. Puţine schimbări în lot la CSM Dunărea. Nucleul de jucători români se păstrează
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru sezonul următor al Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă, echipa gălăţeană are în acest moment contracte semnate cu 14 dintre jucătorii care au făcut parte din lot şi sezonul trecut. Ucrainianul Kolyada avea contract şi pentru următoarea ediţie de campionat, Mihai Brandabur, directorul clubului spunând că s-au prelungit angajamentele cu Radu Viorel, Bogdan Popa, Arnold Laszlo – portari, Alexandru Ionuţ Munteanu, Alexandru Cristian Munteanu, Zsombor Pal, Attila Goga, Szabolcs Szocs, Levente Lorincz, Tamas Nandor, Szabolcs Hildebrand, Botond Flinta şi Antonio Popa.

Astfel, se păstrează în linii mari nucleul de hocheişti autohtoni din campionatul trecut.

Dintre jucătorii români care au jucat la Dunărea în sezoanele precedente, nu s-a mai ajuns la un acord pentru continuare cu Zoltan Pal, în timp ce Ede Mihaly a ales să semneze cu cei de la Corona Braşov. Dintre hocheiştii din străinătate, directorul Brandabur a spus că s-a ajuns la un acord verbal pentru o prelungire a contractelor cu slovacii Juraj Durkech şi Robert Krajci. La fel stau lucrurile şi pentru venirea la Galaţi a lui Csanad Fodor (27 de ani), care nu şi-a mai prelungit contractul cu cei de la Corona Braşov şi în principiu este de acord cu oferta primită de la CSM Dunărea.

Directorul Mihai Brandabur a mai adăugat că în principiu s-a înţeles şi cu fraţii ucrainieni Butochnov, Anton (34 de ani) şi Andrei (37 de ani), cei doi hocheişti care au jucat la Steaua sezonul trecut urmând să semneze cu Dunărea la întoarcerea în România.

Anton Butochnov a primit cetăţenia română în luna aprilie, putând juca şi în echipa naţională a României.

În sezonul următor, CSM Dunărea va evolua doar în Liga Naţională, după ce comitetul de organizare al Ligii Mol i-a refuzat participarea în această competiţie şi în sezonul următor.

Slovacii Durkech şi Krajici ne-au transmis că vor prelungirea contractelor, urmează să semnăm, a declarat Mihai Brandabur, director CSM Dunărea.

Citit 2198 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iunie 2017 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.