Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"În noiembrie, vom avea onoarea să organizăm un regal hocheistic U18 la Galaţi, unul din turneele din Carpathian Juniors Hockey League. Va fi cel mai puternic turneu de hochei pentru juniori ce s-a organizat vreodată pe patinoarul din Galaţi. Turneul se va bucura de prezenţa unor echipe din ţări cu hochei foarte dezvoltat, precum Ucraina, Cehia, Slovacia, Polonia, dar şi din Romania", a anunţat Cristi Munteanu, cel care alături de Cornel Chiriţă îi antrenează pe hocheiştii juniori de la Dunărea Galati.

Totodată, tehnicianul gălăţean şi-a manifestat satisfacţia atragerii unui sponsor pentru juniori, este vorba despre Şcoala de Şoferi „Aviaţia”.

Revenind la competiţia internaţională, gălăţenii s-au înscris la ambele categorii de vârstă, Under 16, respectiv, Under 18, şi promit evoluţii notabile într-o astfel de companie.

Citit 289 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 18:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.