Tricolorul Breaza - FCM Dunărea Galaţi 0-1 (0-1)

Tricolorul Breaza - FCM Dunărea Galaţi 0-1 (0-1)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dunărenii de la FCM au făcut o figură foarte frumoasă în runda a 3-a a celui de-al doilea eşalon. Jucând în deplasare, cu Tricolorul Breaza, elevii antrenorului Stelian Bordeanu (foto) s-au impus cu scorul de 1-0.

Unicul gol, de 3 puncte - care-i duce pe gălăţeni la plus 3 în clasamentul adevărului - a fost marcat în prima parte a întâlnirii. În min. 18  Bica a centrat în careu, defensiva adversă a respins, balonul a ajuns la Cioinac, care, printr-un şut de la peste 20  de metri, a făcut imposibilă intervenţia goalkeeperului advers.

Pe parcursul celor 90 de minute, jocul a fost controlat de gălăţeni, care ar fi putut să-şi materializeze dominarea şi prin alte goluri.

Ionuţ Enache a avut cel puţin două oportunităţi, dintre care în una s-a aflat singur cu portarul, aproape de gol aflându-se şi mijlocaşul Cristescu.

Se poate spune că FCM Dunărea a marcat o creştere de formă (după startul nefericit: 0-3 la Tulcea), impunându-se în următoarele trei confruntări. Mai întâi a învins CSM Rm. Sărat, apoi CF Brăila, pe terenul ei, în Cupă şi acum victoria de la Breaza.

Sâmbătă dimineaţă, FCM Dunărea a început meciul cu următorul "unsprezece": Mindileac - Agache, Velescu, Em. Cristian, Cristea - Cucu, Cioinac, Cristescu, Bica, Patriche - Ionuţ Enache. Au mai jucat Cârjan, Căldăraru şi Andreas Popescu.

A arbitrat braşoveanul Florin Ghimbăşan - asistat de concetăţeanul său Bogdan Hârlab şi Florin Păunescu (Rm. Vâlcea).

Următorul meci are loc acasă - duminică, 6 septembrie, cu Steaua II - şi va putea fi urmărit şi pe micul ecran, la Sport.ro.

Citit 671 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.