Oţelul, meci-şcoală, în loc de amicalul cu Lieştiul

Oţelul, meci-şcoală, în loc de amicalul cu Lieştiul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Stafful tehnic al SC Oţelul, condus de Damian Băncilă, a decis anularea meciului amical pe care formaţia gălăţeană îl avea programat pentru sâmbătă, cu Sporting Lieşti. Deoarece îşi dorea o viziune mai amplă asupra lotului de jucători pe care îl are la dispoziţie în acest moment, Băncilă va organiza un joc-şcoală, în care îşi va testa elevii înainte de startul partidelor amicale. Meciul va avea loc mâine, de la ora 9.00, pe terenul II al Stadionului "Oţelul".

Altfel, SC Oţelul continuă seria transferurilor pentru sezonul următor în care va ataca promovarea în Liga a II-a. Cea mai recentă achiziţie este cea a lui Cosmin Stoian, care a semnat pentru un sezon. Stoian, 22 ani, fotbalist din pepiniera Oţelului, a debutat la echipa de seniori în iulie 2014, în partida de Cupa Ligii câştigată în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ la loviturile de departajare. A mai evoluat apoi la Delta Dobrogea şi Metalosport Galaţi.

Mai mult, căpitanul Robert Ciurea a semnat prelungirea contractului cu SC Oţelul pe încă un sezon competiţional. Ciurea (21 ani) a fost unul dintre pilonii de bază ai proiectului SC Oţelul, de la începutul până la finalul sezonului, când a reuşit un gol senzaţional în minutul 90 al returului barajului cu Unirea Mirceşti.

Citit 2284 ori Ultima modificare Joi, 27 Iulie 2017 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.