Gabriela Talabă joacă, astăzi, în "sferturi" la Tg. Jiu

Gabriela Talabă joacă, astăzi, în "sferturi" la Tg. Jiu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Gălăţeanca Gabriela Talabă va juca, astăzi, cu australianca Astra Sharma, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Tg. Jiu. În ”optimi”, gălățeanca a învins-o, scor 6-4, 6-3, pe Ana Maria Sanchez (Mexic). În proba de dublu, perechea Gabriela Talabă/Ioana Gașpar a pierdut, joi, semifinala disputată cu Riya Bhatia/Oana Gavrilă (India/România, cap de serie 4), scor 6-2, 6-4. În sferturile de finală, Talabă și Gașpar au învins favoritele nr. 1 ale turneului, Martina Colmegna/Ana Maria Sancez (Italia/Mexic), cu scorul de 7-5, 6-4.


Gălăţeanca Gabriela Talabă s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Tg. Jiu, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. În primul tur, Talabă a învins-o, scor 6-1, 6-3, pe Gabriela Tătăruş, jucătoare venită din calificări. În „optimi”, Talabă o va avea ca adversară pe Ana Sofia Sanchez (Mexic).

La dublu, perechea Gabriela Talabă/Ioana Gaşpar s-a calificat în semifinale, după ce a învins, scor 7-5, 6-4, perechea Marina Colmegna/Ana Sofia Sancez (Italia/Mexic), cap de serie 1. În semifinale, Talabă şi Gaşpar vor juca împotriva perechii Riya Bhatia/Oana Gavrilă (India/România), cap de serie 4. 

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2017 06:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.