Primăria Galați RENOVEAZĂ ”Arena de Box”

Primăria Galați RENOVEAZĂ ”Arena de Box”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Complexul Sportiv de pe strada Mihai Bravu nr. 3, cunoscut sub denumirea populară "Arena de box", va beneficia de lucrări de renovare în valoare de peste 300.000 de lei, bani de la bugetul local. Primăria tocmai a lansat, pe portalul propriu, două achiziţii publice privind Complexul Sportiv şi aşteaptă, până vineri, 25 august, ofertele din partea firmelor interesate.

Primul contract, cu o valoare estimată de 215.000 de lei fără TVA, vizează lucrări de reparaţii generale şi de renovare, instalare de uşi şi ferestre, îmbrăcare a podelelor şi a pereţilor, la camerele de la etajul întâi şi al doilea ale minihotelului de acolo.

Cel de-al doilea contract, cu o valoare estimată de 102.000 de lei fără TVA, are ca obiectiv executarea de lucrări de reparaţii generale şi de renovare, lucrări de hidroizolare şi de montare uşi la sala de box din cadrul complexului sportiv. În caietele de sarcini publicate, primăria cere constructorilor interesaţi să facă dovada experienţei profesionale câştigate prin derularea unor lucrări similare. Firmele vor trebui să prezinte şi oferte financiare cu devizele de preţuri, extras de materiale, manoperă, transport şi utilaje. Criteriul de atribuire a celor două contracte va fi preţul cel mai scăzut.

Pentru fiecare dintre cele două contracte, termenul de execuţie a lucrărilor este de 60 de zile, iar garanţia de 12 luni.

Citit 5300 ori Ultima modificare Luni, 21 August 2017 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.