UPDATE / Zimbrul Slobozia-Conachi continuă seria surprizelor şi intră în turul trei al Cupei României

UPDATE / Zimbrul Slobozia-Conachi continuă seria surprizelor şi intră în turul trei al Cupei României
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE / După ce a câştigat Supercupa judeţeană în faţa Oţelului, Zimbrul Slobozia-Conachi a mai invins încă o formaţie de liga a treia, Avântul Valea Mărului, astăzi, pe teren propriu. Scorul a fost 3-2, unul devenit uzual pentru Zimbrul. În primul tur al Cupei României, cu FC Buzău, iar apoi cu Oţelul în Supercupă, Zimbrul s-a impus cu acelaşi scor, de fiecare dată după 2-2!

Dintre celelalte două echipe gălăţene care au jucat astăzi în turul doi al Cupei României, s-a calificat doar Sporting Lieşti, care s-a impus cu 3-1 în meciul cu Sporting Chiscani (judeţul Brăila), din deplasare. Metalosport a pierdut pe terenul celor de la CSM Focşani, scor 5-0.


Patru echipe gălăţene vor juca astăzi în turul doi din faza naţională a “Cupei României”: Avântul Valea Mărului, Sporting Lieşti, Metalosport – toate din Liga a III-a şi Zimbrul Slobozia-Conachi (Liga a IV-a). Cele trei formaţii de Liga a III-a vor juca în deplasare, de la ora 17,30: Sporting Lieşti cu brăilenii de la Sportul Chiscani, Metalosport cu CSM Focşani, în timp ce Avântul Valea Mărului va avea derbiul judeţean cu Zimbrul Slobozia-Conachi.

În perspectiva partidei de astăzi şi a apropiatului start în campionatul ligii a treia, Sporting Lieşti a susţinut, sâmbătă, ultimul meci de pregătire. Echipa antrenată de Ionuţ Niculcea s-a deplasat la Focşani, unde a întâlnit pe CSM, adversare de astăzi a celor de la Metalosport. Lieştenii au reuşit un joc bun în ansamblu, după un început nefast. Au fost conduşi cu 2-0, dar au reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună cu 3-2, prin golurile marcate de Adamache (din penalti), Munchiu şi Ionuţ Constantinescu.

S-a început partida în formula Vădeanu – Stancu, Preda, Coman, Munteanu – Munchiu, Adamache – Sprânceană, Mihu, Zaharia – Ionuţ Constantinescu. Pe parcursul jocului au mai intrat Filimon, Iancu, Blănaru, Lovin, Borşan şi Cană.

Pentru cele trei echipa din Liga a III-a vor fi primele meciuri oficiale din acest sezon, în timp ce pentru Zimbrul va fi a treia astfel de confruntare. În primul tur naţional al Cupei, a trecut cu 3-2 de FC Buzău, în deplasare, iar duminică a învins cu acelaşi scor pe Oţelul, în Supercupa judeţeană. Echipa din Slobozia-Conachi are însă un dezavantaj pentru partida cu Avântul Valea Mărului, cu doar o zi de pauză după confruntarea cu Oţelul.

Apoi, va urma la sfârşitul săptămânii startul în Liga a III-a, în prima etapă echipele gălăţene urmând să joace astfel: Oţelul – Metalosport, Avântul – AFK Miercurea Ciuc şi Sănătatea Darabani – Sporting Lieşti.

Astăzi, de la ora 17.30: Sportul Chiscani (Br.) – Sporting Lieşti, CSM Focşani – Metalosport şi Zimbrul Slobozia-Conachi – Avântul Valea Mărului.

Citit 1663 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.