Succese gălăţene la Luncaviţa

Succese gălăţene la Luncaviţa
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Weekendul trecut a fost unul plin pentru pasionaţii de ciclism şi alergare pe teren accidentat. A cincea ediţie a Explorer Challenger, desfăşurată la Luncaviţa (judeţul Tulcea), a strâns la start peste 150 de sportivi, ciclişti şi alergători, printre aceştia şi mulţi gălăţeni, legitimaţi la cluburile de specialitate.

Podiumul feminin la probei de ciclism (open) a fost ocupat de gălăţencele Geanina Coşniţă - locul 1 (Bike Works), Monica Anghel - locul 2 (Clubul de Ciclism Galaţi) şi Gabriela Berecki - locul 3 (Bike Works).

La masculin, cele mai bune rezultate ale gălăţenilor, obţinute pe categorii de vârstă au fost următoarele: Marius Ionaşcu (Maus Bike Galaţi) - locul 1, la categoria +40 ani (locul 3 la general), Cristian Mircioi (Maus) - locul 2, la categoria 30-39 ani (locul 6 la general) şi Albert Captari - locul 3, la categoria 15-19 ani (locul 22 la general).

La alergare pe teren accidentat, Anda Vieru (Run Galaţi) a terminat cursa pe locul al doilea, atât la general, cât şi la categoria sa de vârstă, 30-44 ani.

La masculin, Daniel Coca (CSM Dunărea) a încheiat cursa pe primul loc la categoria 30-44 ani, respectiv pe locul 4 la general, în timp ce Marius Nicoară (antrenor la CS Şcolar Galaţi) a fost pe primul loc la +45 ani şi pe locul 3 în clasamentul general.

Citit 1378 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2017 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.