BASCHET FEMININ | Eugenio Rodrigues rămâne la Galaţi

BASCHET FEMININ | Eugenio Rodrigues rămâne la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Clubul Phoenix a anunţat una dintre cele mai importante mutări din această vară, în vederea abordării noului sezon din Liga Naţională de baschet feminin (LN), prin prelungirea contractului cu tehnicianul portughez Eugenio Rodrigues, aflat la al treilea sezon la Galaţi.

Sub îndrumarea acestuia, echipa feminină a obţinut cele mai bune rezultate din istoria clubului, locul 5 în LN şi calificarea în turneul final al „Cupei României”.

"Mă simt bine. Mă bucur că totul a mers bine în această vară. Cunosc oraşul, oamenii şi, bineînţeles, clubul, care îmi este ca o a doua familie. Astfel, bucuria mea este dublă”, a declarat Rodrigues.

În acest moment, în lotul gălăţean se află: Alexandra Dumitrache, Florentina Grigoraş şi cele trei tinere de la LPS, Claudia Cristea, Maria Vreme şi Alina Stan, bosniaca Miljana Dzombeta şi americancele Mariah King, Aliyah Kilpatrich şi Carolee Dillard. Conducerea clubului a precizat că în zilele viitoare va mai fi perfectat un transfer.

Reunirea echipei va avea loc luni, 4 septembrie. Primul meci oficial va avea loc pe 27 septembrie, în cadrul “Cupei României”, când Phoenix va juca în deplasare, la CS Universitatea Alba Iulia - echipă nou-promovată.

Citit 1209 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2017 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.