Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

După ce, în urmă cu doar o lună, echipa de baschet feminin Politehnica Naţional Iaşi a abandonat Liga Naţională (LNBF), la numai un an de la promovare, iată că încă o formaţie, CSM Târgovişte - multiplă campioană, decide să facă acelaşi lucru. În urma unui litigiu cu fostul tehnician George Dikeoulakos, CSM Târgovişte se află în imposibilitatea de a forma o echipă competitivă, astfel că luni a luat această decizie. “Deşi avem finanţare şi condiţiile necesare, am ajuns în acestă situaţie de blocaj în privinţa efectuarii transferurilor”, se arată într-un comunicat al clubului.

În această situaţie, cu doar zece formaţii rămase în campionat, FR Baschet a decis ca meciurile din “Cupa României” să se dispute în formatul stabilit anterior, tragerea la sorţi a jocurilor din primul tur rămânând neschimbată. CSM Târgovişte trebuia să joace direct în turul al doilea, în calitate de “echipă norocoasă”, în timp ce pentru jocurile din LNBF va avea loc o nouă tragere la sorţi, vineri, 15 septembrie.

În Cupă, Phoenix Galaţi va juca CSU Alba Iulia - formaţie nou promovată. “Dubla” se va disputa pe 27 septembrie, pe teren propriu, şi 30 septembrie, în deplasare.

Citit 555 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 02:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.