Meciuri multe, în acest weekend, la Sala ”Dunărea” | PROGRAM

Meciuri multe, în acest weekend, la Sala ”Dunărea” | PROGRAM
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nu mai puţin de şapte meciuri sunt programate în acest weekend în Sala Sporturilor “Dunărea”. Handbaliştii de la CSU încep campionatul ligii secunde,  continuă turneul “Cupa Arcada” la volei masculin, iar baschetbaliştii de la Phoenix au primele meciuri amicale din presezon.

În al doilea eşalon de handbal masculin, se dispută meciurile primei etape. CSU Danubius Galaţi va evolua pe teren propriu, în compania echipei Centrului Naţional Olimpic de ExcelenţăBraşov. Partida de sâmbătă va începe de la ora 11,30. În ceea ce priveşte echipa feminină de la CSU Danubius, aceasta va avea, sâmbătă, 16 septembrie, o misiune destul de grea, în partida din deplasare cu HCM Roman. Ambele echipe au după două etape câte o victorie. Meciul va începe la ora 11.0 și, conform ziarulderoman.ro, va fi televizat de postul online local roman24.ro.

"Cupa Arcada"

Începute vineri după-amiază, 15 septembrie, la Sala „Dunărea”, meciurile de volei din „Cupa Arcada” continuă sâmbătă (ora 16,00) şi duminică (ora 9,00). Iată programul acestor dispute: VM Zalău – Dinamo Bucureşti şi Arcada – Steaua (sâmbătă), Dinamo – Steaua şi Arcada – VM Zalău (duminică).

Phoenix,  noi transferuri și „amicale” cu Poli Iaşi 

Echipa de baschet masculin Phoenix, care şi-a început pregătirea în urmă cu 11 zile, va avea primele două meciuri amicale în acest weekend, în compania formaţia Politehnica Iaşi, nou promovată în Liga Naţională. Partidele vor avea loc sâmbătă, în jurul orei 20,00 (după cele de volei), respective duminică (în jur de ora 14,00).

Lotul antrenat de Florin Nini şi Bogdan Bălănică este format din: Tony Gugino şi Phillip Miller, sârbul Marko Pavlovici (care şi-au prelungit contractele cu gruparea gălăţeană), Cătălin Petrişor, Marcel White, Cameron Rundler, juniorii Ovidiu Stochici, Robert Stan, Mihai Grecu şi Vlad Gheţău, care au jucat sezonul trecut la combinata Phoenix-LPS din liga secundă. Vineri au mai semnat alți doi jucători români cu Phoenix, Dragoş Andrei (venit de la BC Mureş) şi Tudor Sabău (venit de la U Cluj). De asemenea, sunt negocieri avansate și cu Mihai Măciucă (Steaua, care deja se antrenează cu lotul gălățean. Totodată, mai sunt și doi baschetbalişti în probe, Eugeniu Melnic şi americanul John Nunnally. Încă nu a sosit americanul de origine jamaicană, Vashil Fernandez, acesta mai având de rezolvat câteva aspecte legate de viza de intrare în ţară.

Săptămâna viitoare,Phoenix se va deplasa la Craiova pentru alte două jocuri amicale, apoi la Piteşti, unde va participa la un turneu amical alături de BCM Piteşti, plus alte două echipe.

Citit 2557 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 10:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.