Hocheiștii de la CSM Dunărea au realizat scorul campionatului
Foto: foto arhivă

Hocheiștii de la CSM Dunărea au realizat scorul campionatului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

CSM Dunărea a câștigat și al doilea meci disputat cu Sportul Studențesc. Gălățenii s-au impus, scor 18-1 (4-0, 10-2, 4-0). Marcatorii celor de la Dunărea au fost: AC Munteanu și Anton Butochnov - câte 4 goluri, Andrei Butochnov și Marcuș - câte 2, Rasulov, AC Popa, Kumeliauskas, Adrian Irimia, Țapu și Petrică - câte un gol. 


Echipa de hochei CSM Dunărea a obținut prima victorie din actualul campionat național, la un scor record. Dunărea a câștigat, scor 25-2 (11-0, 5-0, 9-2), în fața formației Sportul Studențesc, meci disputat sâmbătă seara, pe teren propriu.

Pentru gălățeni au marcat: Anton Popa și Donatas Kumeliauskas - câte 3 goluri, Goga, Lorincz, Szocs, Marcuș, Nyerges și Zsombor Pal - câte 2, Hildebrand, Rasulov, Durkech, Flinta, AC Munteanu, Butochnov, Petrică - câte un gol. Duminică, de la ora 11,30, se va disputa a doua partidă a ”dublei”.

Aceasta este prima etapă care se desfășoară la Galați. Runda a fost programată inițial pentru 23 și 24 septembrie, dar, din motive tehnice, cauzate de turnarea peliculei ”Queen of Ice”, refacerea gheții nu a fost posibilă în timp util.

Citit 1264 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2017 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.