Studentele, încă un succes în liga secundă

Studentele, încă un succes în liga secundă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fetele de la FC Universitatea au reuşit al doilea succes în eşalonul secund al Campionatului feminin (primul a fost la Onix Rm. Sărat, cu 4-1). Duminică, "universitarele" au jucat la Bacău, cu localnicele de la Măgura, în faţa cărora s-au impus destul de clar, cu scorul de 3-1 (2-1).

A fost un joc pe contre, dar gălăţencele au avut situaţia sub control. Cu acest prilej a debutat moldoveanca Dumitriţa Prisăcari, utilă echipei în ambele faze ale jocului, apărare - atac. Pe lângă cele trei goluri - toate înscrise de Carmen Marcu, oaspetele au avut şi şase bare, prin Nica, Marcu, Sfinteş şi Benţoiu.

Antrenorii Gabriel Călinescu, Alexandru Caracaş şi Mihai Ciobanu au aliniat următoarea formaţie la start: Roxana Pazargic - Elena Ivan, Dumitriţa Prisăcari, Alexandra Ivan, Valentina Ivan - Mădălina Sfinteş, Loredana Nica, Andreea Surcică - Maria Stamate, Monica Benţoiu - Carmen Marcu. Au mai jucat: Irina Ivan, Laura Pamfile, Diana Năcuţă, Nicoleta Bucur şi Roxana Ioan.

”În meciul al doilea, de la Măgura Bacău, fetele noastre au reeditat buna evoluţie din acest început de sezon, care ne-a adus două preţioase victorii, ambele în deplasare", a declarat Alexandru Caracaş, tehnicianul "studentelor".

Primul dintre meciurile viitoare este programat pe 15 octombrie, când prima echipă va juca acasă, cu Armonia Dolheşti.

Echipa satelit a FC Universitatea a jucat pe teren propriu cu FC Oneşti şi a pierdut la limită, scor 2-3. Golurile gazdelor au fost marcate de Ştefania Treanţă şi Georgiana Bobocea.

Liceenii, singurele victorii

În Campionatul Naţional de fotbal juniori A şi B s-au disputat doar patru meciuri din cele şase programate în ultima etapă.

Cei de la LPS Galaţi au primit replica colegilor de la LPS Focşani, în faţa cărora au obţinut victorii în ambele partide. A fost 4-0 la juniori mari, prin reuşitele lui Sorin Tudose - 3 şi Rusu. La juniori mici, succesul a fost la limită: 3-2, toate golurile aparţinându-i lui Robert Chiriac.

Echipele SC Oţelul s-au deplasat la liderele Seriei a III-a, Concordia Chiajna. Ambele dispute au fost adjudecate de echipele ilfovene: 2-0 şi 6-0.

Deşi gălăţenii de la ACS Municipal Dunărea s-au deplasat la Brăila, pentru meciurile cu echipele Dacia Unirea, acestea nu au mai avut loc, din cauza terenului impracticabil, după ploile abundente.

Prima fază a competiţiei naţionale s-a încheiat, iar în cursul acestei săptămâni urmează să se stabilească modul de desfăşurare în continuare a „Naţionalelor” de juniori.

Citit 807 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2017 22:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.