Hocheiștii de la Dunărea, ”dublă” înfrângere acasă

Hocheiștii de la Dunărea, ”dublă” înfrângere acasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a pierdut și al doilea meci al ”dublei” cu formația Progym Gheorgheni. Dunărea a fost învinsă, scor 4-6 (3-2, 1-3, 0-1), golurile gălățenilor au fost marcate de Aleksiuk (pasa lui Pal, min 1), Kumeliauskas (Flinta, min 17), Lorincz (Goga, min 18) și Mărcuș (fără pasă, min 22).  


Echipa de hochei pe gheață Dunărea Galați a pierdut, scor 2-4 (1-1, 0-2, 1-1), în fața formației Progym Gheorgheni în primul meci al ”dublei”, disputat vineri seară, la Galați, contând pentru Liga Națională. Entuziasmul pe care l-au avut cei de la Dunărea, în urma victorie cu formația Corona Brașov, de marți, a părut inexistent vineri.

Scorul a fost deschis de gălățeni, la jumătatea primei reprize, prin Hildebrand, cu pasa lui Kumeliauskas, dar adversarii au egalat la doar trei minute. Repriza secundă a fost dominată de harghiteni, care au reușit să mărescă diferența de scor. În primele minute din repriza a treia a adversarii au mai înscris un gol, dintr-un ricoșeu puternic din mantinelă, Kiricenko a trimis pucul pe lângă portarul gălățenilor. Dunărea a marcat după numai un minut, în superioritate numerică, apoi a forțat spre poarta harghitenilor, iar la ultima pauză tehnică, antrenorii Chiriță și Donika au decis scoaterea portarului Laszlo, pentru a încerca egalarea.

Sâmbătă, de la ora 18,30, Dunărea va disputa al doilea meci al ”dublei” cu Progym Gheorgheni.

Citit 947 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 22:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.