Nou-promovate de speriat! Campionii de la Oţelul, pe locul 12 în Liga I

Nou-promovate de speriat! Campionii de la Oţelul, pe locul 12 în Liga I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dorinel Munteanu şi Marius Stan comentează eşecurile gălăţenilor în faţa unor echipe abia sosite în prima divizie *

Două etape au trecut din noul sezon al Ligii I de fotbal, timp în care campionii de la Oţelul Galaţi au acumulat un singur punct, clasându-se pe locul 12. Punctul obţinut pe propriul teren din remiza cu nou-promovata Concordia Chiajna (scor 0-0) a adus şi mai multă dezamăgire în rândul oficialilor echipei şi a suporterilor.

În prima etapă, reprezentanta României în Liga Campionilor a fost învinsă tot de o nou-promovată, Petrolul Ploieşti: scor 1-2.

Există soluţii!

Antrenorul Dorinel Munteanu (FOTO) a declarat că nu se aştepta ca Oţelul să înceapă cu aceste rezultate în faţa unor nou-promovate în Liga I, dar că va găsi în scurt timp soluţii pentru ca formaţia sa să depăşească aceste momente.

„Nu sunt mulţumit de rezultat, pentru că ne-am propus trei puncte în acest meci. Mă aşteptam ca gazdele să facă un joc defensiv, ne-a lipsit inspiraţia pe faza ofensivă. Echipa a încercat, s-a dăruit, dar nu a fost suficient să obţinem victoria”.

„Nu este însă îngrijorător. Eu, în calitate de antrenor, voi găsi soluţii pentru a trece de acest start mai puţin reuşit. Vom căuta soluţii pentru a readuce atmosfera de pe stadion de la finalul sezonului trecut”, a spus Dorinel.

„Nou-promovatele – coşmarul nostru”

La rândul său, managerul general al Oţelului, Marius Stan, a declarat că este un început dezamăgitor pentru formaţia gălăţeană.

„Lipsa de concentrare şi de inspiraţie şi-au spus cuvântul. Au fost ocazii pe final de meci, am avut un ritm previzibil, acţiuni previzibile. Cel mai mult contează absenţa lui Giurgiu, dar asta nu este o scuză. Se pare că nou-promovatele au devenit coşmarul nostru. Este un început mai slab, dar nu este cazul să dramatizăm”, a mai spus Stan.

Râpă, la naţionala de tineret

La sfârşitul meciului cu Concordia Chiajna, „oţelarul” Cornel Râpă şi-a făcut bagajele pentru a onora convocarea la Naţionala de tineret.

Începând de ieri şi până pe 9 iulie, sub comanda selecţionerului Emil Săndoi, tinerii fotbalişti participă la o acţiune de pregătire. România Under 21 va susţine astăzi un meci amical cu ALRO Slatina, iar pe 9 august va întâlni reprezentativa similară a Belarusului, la Loveci.

Citit 1509 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.