Cote pentru Cupa Mondiala Rusia 2018 la pariuri sportive online

Cote pentru Cupa Mondiala Rusia 2018 la pariuri sportive online
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi seara se vor consuma primele partide tur din seria de meciuri contand pentru barajul din preliminariile CM 2018, zona Europa. Croatia - Grecia si Irlanda de Nord - Elvetia sunt meciurile programate pe 9 noiembrie, de la ora 21:45.

Gazdele sunt cu siguranta favorite in intalnirea Croatia - Grecia. Motivul principal este legat de valoarea lotului. Croatii ii au in echipa pe Luka Modrici (Real Madrid), Ivan Rakitici (Barcelona) si Mario Mandzukici (Juventus Torino). Chiar daca elenii sunt favorizati de statistici (2-0 si 1-1 in intalnirile directe), momentul este mai bun pentru croati.

Grecii vor cauta cel mai probabil sa blocheze verdictul calificarii pentru meciul retur, in timp ce Croatia va face tot ce ii sta in putere pentru victorie pe teren propriu. Sugestie de pariere: victorie a gazdelor fara gol primit, varianta cu cota avantajoasa la pariuri online. Se poate eventual paria chiar pe scor exact, 1-0 sau 2-0, pentru o cota si mai mare.

Irlanda de Nord - Elvetia, celalalt meci al serii de joi, este de asteptat sa arate destul de diferit fata de Croatia - Grecia. Elvetienii sunt puternici si in deplasare si ar putea conta si in ofensiva destul de mult. Suporterii se asteapta la un meci prudent, cu putine goluri, poate chiar 0-0. In categoria cote Cupa Mondiala, se poate selecta astfel cota 2,32 de pe unibet.ro din dreptul optiunii "sub 1,5 goluri in meci". Se poate merge cu mai multa precautie pe varianta cu sub 2,5 goluri, dar si castigul potential este mult mai slab.

Foarte asteptata este partida Suedia - Italia, programata vineri, pe data de 10 octombrie, de la ora 21:45. Chiar daca Zlatan Ibrahimovici s-a retras de la Echipa Nationala, suedezii spera in eficienta lui Marcus Berg. Acesta s-a remarcat prin cele 8 goluri in ultimele 9 partide alaturi de prima reprezentativa. Italia insa poate puncta chiar si in acest meci din Suedia prin Ciro Immobile - cota 3,20 pentru un astfel de scenariu. Vedeta lui Lazio Roma a marcat deja de 14 ori in actualul sezon din campionatul Italiei.

Seria de meciuri de baraj pentru Cupa Mondiala se incheie pe 11 noiembrie, ora 21:45, cu Danemarca - Irlanda. Danezii au 6 meciuri fara infrangere, dar in patru dintre ele au primit gol. Acest lucru se poate intampla si acum, la Copenhaga - asadar idee de pariere: gol inscris de irlandezi in Danemarca.

(P)

Citit 2189 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 14:50