Controversata amânare a derbiului cu Timișoara va fi analizată de FRF

Controversata amânare a derbiului cu Timișoara va fi analizată de FRF
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Anularea meciului dintre United Galați și Informatica Timișoara, din motive medicale, a stârnit nemulțumire atât în rândul conducerii clubului gălățean, cât și printre suporteri. Programată pentru marți seară, în deplasare, partida a fost anulată de către bănățeni, pe fondul unor probleme medicale în rândul a opt dintre jucătorii de la Informatica.

Președintele CS United, Toader Ștefu a făcut câteva precizări cu privire la acestă amânare,. „Țin să le mulțumesc, în numele clubului United, tuturor celor care ne-au susținut. Am primit multe telefoane, mesajele pe canalele de socializare au curs, toată lumea a fost de partea noastră deoarece este nedrept să anulezi evenimentul după ce echipa mea a traversat România ca să respecte competiția. Toată lumea din futsalul autohton dorește o competiție corectă, iar adevărul a ieșit la suprafață. Chiar de la clubul Informatica am aflat că n-a fost vorba de nicio toxiinfecție, ci de faptul că sunt serioase probleme financiare, iar cei mai buni jucători fuseseră sfătuiți să nu intre pe teren cu noi. Astfel, s-a căutat o variantă de amânare a meciului”, a declarat Toader Ștefu, președintele CS United, într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Totodată, oficialul gălățean a anunțat că miercuri, 8 noiembrie, va depune un memoriu la Comisia de Etică și Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal pentru a contesta documentele înaintate de clubul Informatica Timișoara. „Solicităm expertiză tehnică și măsuri severe pentru ca asemenea practici care nu-i fac decât rău fotbalului în sală să dispară din fenomen. Voi avea o discuție și cu celelalte cluburi de prim eșalon pentru a milita în acest sens, ne dorim un mediu sănătos în futsal. Sunt de mai bine de 10 ani în fenomen și n-am mai pomenit așa ceva, să mă prezint în deplasare și să fiu notificat că m-am dus degeaba”, a mai precizat Ștefu.

Joi, 9 noiembrie, ora 15,00, United va juca, în deplasare, cu Muncitorul Reșița, într-o partidă restantă, contând pentru etapa a șaptea din Liga I de futsal.

 

 

Citit 1412 ori Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2017 21:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.