Arcada, o deplasare de şase puncte

Arcada, o deplasare de şase puncte
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În acest weekend, voleibaliştii Clubului Arcada au programate două partide în Campionatul Diviziei A1 de volei. Prima - la Dej, cu echipa locală Unirea, programată mâine (ora 18,00), cea de-a doua, luni, 13 noiembrie (ora 12,00), la Cluj. Acest meci este restant din etapa a şasea, conducerea clubului procedând astfel pentru a face o singură deplasare, foarte lungă, de altfel, pentru cele două dispute.

Aceste meciuri vin într-o perioadă în care la Clubul Arcada s-a produs o importantă "mutare". Este vorba despre înlocuirea - oarecum curioasă şi surprinzătoare - a antrenorului bulgar Nikolai Jeliazkov, care obţinuse o serie de performanţe notabile. În locul lui a fost numit o mai veche cunoştinţă a lumii voleiului gălăţean, Nicuşor Harabagiu, cel care fusese nevoit să părăsească "corabia" cu un an în urmă. Dar să nu zăbovim prea mult asupra acestui aspect, care ţine, în principal, de proiectele clubului...

Jucătorii Arcadei au părăsit Galaţiul ieri-seară, sosirea la Dej fiind programată pentru această dimineaţă. După câteva ore de "dezmorţire", va avea loc un antrenament în sala care va găzdui meciul de mâine. Sâmbătă seară este programată plecarea spre Cluj, unde duminică are loc un nou antrenament, iar meciul de luni va începe la orele prânzului - 12,00.

Noul staff tehnic, Nicuşor Harabagiu/ Marian Apostu, a efectuat deja trei antrenamente până la plecarea din Galaţi, la care au luat parte toţi jucătorii, neexistând nicio problemă medicală.

În clasamentul la zi, Arcada ocupă locul 3, cu 15 puncte, dar cu un joc mai puţin disputat, pe poziţiile 1 şi 2 fiind Steaua (18 p) şi Tricolorul Ploieşti (17 puncte). "Pentru această deplasare, ne-am propus maximum de puncte, cu care să egalăm liderul şi să îi depăşim pe ploieşteni. Nu îi subestimăm pe partenerii noştri din Dej şi Cluj, dar valoarea loturilor de jucători ne obligă la victorii: Unirea - locul 8, Universitatea Cluj - locul 11 (din 12 echipe)", ne-a declarat antrenorul secund Marian Apostu.

CS Universitatea, meci pe teren propriu

Voleibalistele CS Universitatea au programat în acest weekend meciul cu echipa Colegiului Tehnic Feroviar "Mihai I" Bucureşti, în penultima etapă a Diviziei A2. Întâlnirea va avea loc mâine, de la ora 12,30, la Sala "Dunărea", gălăţencele abordând disputa de pe locul al doilea, la un punct în urma bucureştencelor de la Rapid, cu care "studentele" vor juca sâmbăta viitoare, în Capitală.

Citit 910 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.