”Cupa Memorială Daniel Nechita”, în acest weekend

”Cupa Memorială Daniel Nechita”, în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţenii iubitori de dans vor avea ocazia în acest weekend să se reîntâlnească cu armonia, frumuseţea şi eleganţa sportivilor cluburilor de specialitate din oraş, dar şi din ţară, la cea de-a şaptea ediţie a Cupei Memoriale "Daniel Nechita", competiţie organizată de Beija Flor.

Evenimentul se va desfăşura la Sala ”Siderurgistul”, urmând a fi prezente aproximativ 200 de perechi, sâmbătă, în ziua rezervată profesioniştilor, respectiv, în jur de 200 de participanţi, duminică, în ziua dedicată debutanţilor, atât la formaţii, cât şi la concursul de balet.

Sâmbătă, de la ora 18,30, va avea loc "Gala" competiţiei, unde vor evolua cele mai bune perechi din concurs. Prima parte a zilei de duminică va fi rezervată debutanţilor, ca apoi, începând cu ora 14,00, pe ringul de dans să îşi facă apariţia formaţiile şi micii balerini.

Printre participanţi se vor afla şi sportivii celor trei gălăţene de profil, Acanta, Fantezia şi Beija Flor, dar şi dansatori din Republica Moldova.

Accesul în sală se va face pe baza biletului de intrare, în valoare de 20 de lei pentru sâmbătă, respectiv, 15 lei pentru duminică.

Aceasta este a doua competiţie anuală în organizarea celor de la Beija Flor ce are loc la Galaţi, iar preşedintele clubului, Iulian Tenie, îşi doreşte să fie un nou succes. "Vrem să fie o reuşită, atât din punct de vedere al organizării, cât şi al rezultatelor. La fel ca în ultimii ani, vom avea o prezenţă importantă din Republica Moldova, care astfel va ridica nivelul competiţional. Faptul că suntem singurii care organizăm astfel de evenimente la Galaţi ne onorează, dar ne şi obligă", ne-a declarat Iulian Tenie.

Sâmbătă, competiția începe la ora 9,00, iar a doua zi, la ora 10,00.

Citit 1082 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2017 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.