SUCCES pentru VOLEIUL gălăţean. Arcada şi CS Universitatea adună punct cu punct
Foto: Sonia Baciu

SUCCES pentru VOLEIUL gălăţean. Arcada şi CS Universitatea adună punct cu punct
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două victorii importante pentru echipele de volei gălăţene, Arcada la masculin, respectiv, CS Universitatea la feminin. În etapa a şaptea a primului eşalon de volei, Arcada a jucat, în deplasare, cu Unirea Dej, de care a dispus cu scorul de 3-0 (18, 23, 23). Chiar dacă s-au impus la zero, gălăţenii au avut ceva de lucru în seturile doi şi trei, când dejenii au dus jocul mult peste 20 de puncte, aflându-se chiar în mai multe rânduri în avantaj pe tabela de scor. Cu o mai bună concentrare şi inspiraţie, oaspeţii s-au impus de justeţe, acumulând cel de-al şaselea succes din acest sezon.

Antrenorii Nicuşor Harabagiu şi Marian Apostu au început cu următorul „sextet”: Kovacevici, Rangel, Jeliaskov, Bala, Spînu, Filippov - Majstorovici (libero). Au mai fost folosiţi: Gontariu şi Cristudor.

Periplul din Ardeal continuă astăzi, când Arcada va susţine, de la ora 12,00, un al doilea meci, cu Universitatea Cluj, restant din etapa a şasea. Ieri, la ora meciului, gălăţenii au efectuat un ultim antrenament, la Cluj, gândindu-se numai la victorie, cu care ar putea egala actualul lider - Steaua Bucureşti.

Până la finalul turului Diviziei A1, au mai rămas de disputat trei meciuri. Pentru Arcada înseamnă o serie de trei jocuri pe propriul teren, astfel: cu Steaua, SCM "U" Craiova (programat iniţial ca fiind în deplasare) şi CSU "Universitatea de Vest" Timişoara.

"Studentele", la al doilea succes

Fetele de la CS Universitatea şi-au mai adăugat încă trei puncte la zestre. Sâmbătă, elevele antrenoarei Ileana Berdilă au susţinut al doilea meci consecutiv pe teren propriu şi s-au impus tot cu 3-0. De data aceasta, parteneră le-a fost o grupare alcătuită din jucătoare foarte tinere, care nu au putut face faţă mai experimentatelor lor adversare. La seturi au fost: 25-10, 25-21, 25-11. Este al cincilea succes din şase partide disputate în turul actualului campionat al Diviziei A2.

CS Universitatea a început cu „sextetul”: Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Teodora Şabloschi, Ioana Vlad, Iuliana Cazimir, Florina Chirilov, Violeta Stan (libero). Au mai jucat: Cristina Artimov, Camelia Vasile, Corina Vasilie.

Pe "studente" le aşteaptă meciul turului, cel cu liderul la zi al clasamentului Seriei Est - Rapid. Întâlnirea se va disputa sâmbătă, 18 noiembrie, pe terenul din Sala "Giuleşti" din Capitală.

Citit 1374 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2017 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.