Liviu Dragnea, la DNA în dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea, la DNA în dosarul Tel Drum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care s-a prezentat, vineri seară, 27 aprilie 2018, la Direcţia Naţională Anticorupţie, a declarat, la plecare, că a fost chemat de procurori în dosarul Tel Drum, pentru a fi anunţat că i-a fost aprobată solicitarea de a-i fi pus la dispoziţie dosarul în format electronic.

"Am fost chemat să mi se aducă la cunoştinţă că mi s-a aprobat cererea de a mi se pune la dispoziţie dosarul scanat", a spus Dragnea, care a stat la DNA mai puţin de 15 minute.

Întrebat cum vede finalul dosarului Tel Drum, Liviu Dragnea a spus: "Sper să se ajungă la adevăr, nu la minciună".

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţa, în februarie, că a depus o plângere la DNA pentru că instituţia refuză să îi dea în format electronic o copie a dosarului său. El a spus că i se oferă dosarul numai în forma scrisă, iar multiplicarea l-ar costa peste 100.000 de lei, în condiţiile în care singurul său venit este indemnizaţia de la Camera Deputaţilor.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul.

Citit 603 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2018 22:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.