Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, într-o emisiune TV difuzată sâmbătă, că oficialii Comisiei Europene au fost dezinformați, iar informațiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea, ministrul Jusției vorbind despre o OUG pentru contestația în anulare, nu despre amnistie.

”Am urmărit cu atenție mesajul transmis de Comisie și am văzut o dezinformare - se vorbea de amnistie. Ministrul Justiției nu a vorbit de amnistie. Ministrul Justiției a vorbit de o ordonanță în care să dea posibilitatea celor care au fost judecați de complete formate, constituite ilegal să aibă parte de un complet constituit legal, astfel încât omul să aibă certitudinea că a fost judecat corect”, a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că s-ar putea relua și procesele celor care au fost achitați. nu numai a celor care au fost condamnați.

”Pot fi condamnări mai mari sau pot exista situații în care să se descopere că aceste condamnări nu trebuiau date. Acest lucru dă șansa unui proces corect pentru cetățeni și cred că asta face parte din drepturile omului. Tocmai faptul că nu s-a făcut referire la acest lucru, ci la amnistie arată încă o dată că informațiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea”, a conchis Viorica Dăncilă.

Sursa: mediafax.ro

Citit 1172 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019 11:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro